Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι είναι το Fang Cheng Bao «SF»;

Ελλάδα 6:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι είναι το Fang Cheng Bao «SF»;

ΝΕΑ

Τι είναι το Fang Cheng Bao «SF»;

ΝΕΑ

Εν αρχή ην η… BYD. Και είπεν η BYD γενηθήτω.. εταιρείες…

Advertisement
Advertisement

Συγχωρήστε μας τον παραπάνω σολικισμό αλλά δεν ξέρουμε τι να πούμε με τον ρυθμό που η (αυτοκινητοβιομηχανία) BYD δημιουργεί νέες θυγατρικές εταιρείες για να κατασκευάζουν καινούργια μοντέλα.

Αυτή τη φορά είναι η Fang Cheng Bao. Σύμφωνα με μια απόδοση από την κινεζική γλώσσα η ονομασία της σημαίνει «φόρμουλα» και «λεοπάρδαλη».

Κι επειδή οι Κινέζοι δίνουν πάντα ένα νόημα στην ονοματοδοσία, θέλουν τα νέα μοντέλα που θα κατασκευάζει αυτή να συνδυάζουν τον δυναμισμό, την τεχνολογία, την καινοτομία και τον αυστηρό κανονισμό που υπάρχουν στη Formula 1 με την ευκινησία και την άγρια ​​προσαρμοστικότητα μιας λεοπάρδαλης στο περιβάλλον της!

Advertisement
Advertisement

Η Fang Cheng Bao είναι η πέμπτη κατά σειρά υπομάρκα που ίδρυσε η BYD, σε περίπου 13 χρόνια καθώς έχουν προηγηθεί οι Denza, Yangwang, Dynasty και Ocean.

Το πρώτο μοντέλο της (σημ.: Fang Cheng Bao) είναι το πρωτότυπο που βλέπουμε στις φωτογραφίες το οποίο βρίσκεται ακόμα στο στάδιο εξέλιξης. Πρόκειται για ένα SUV που προς το παρόν έχει την κωδική ονομασία «SF».

Advertisement

Ακόμα, η εταιρεία δεν αναφέρει οποιαδήποτε στοιχεία σχετικά με το καινούργιο αυτοκίνητο παρά μόνο ότι θα έχει ισχυρό χαρακτήρα και θα παρουσιαστεί εντός της χρονιάς.

Από τις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα μπορούμε να δούμε ότι το αμάξωμά του είναι τετραγωνοειδές, έχει έντονα διαμορφωμένους θόλους και μαρσπιέ και η ρεζέρβα είναι τοποθετημένη εξωτερικά, προσαρμοσμένη στην πίσω πόρτα.

Advertisement

Ο Γουάνγκ Τσούανφου, (Wang Chuanfu) Πρόεδρος της BYD, δήλωσε για την νέα εταιρεία και το πρώτο μοντέλο της: «Πολλοί πιστεύουν ότι η παγκόσμια μεταστροφή στην ηλεκτροκίνηση είναι μια επανάσταση. Ότι τα οχήματα που κινούνται με τη χρήση ορυκτών καυσίμων θα αντικατασταθούν από ηλεκτρικά.

«Όμως, στην BYD πιστεύουμε ότι αυτό θα γίνει σε ένα μικρό μέρος μιας συνολικής μετάβασης και ότι πρόκειται να επικρατήσει ένα καινούργιο βασίλειο. Η Fang Cheng Bao είναι το προανάκρουσμα σε αυτή την επανάσταση», κατέληξε ο Τσούανφου.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η BYD παρουσίασε ένα plug-in υβριδικό με απίστευτη αυτονομία
Ποιο περιβάλλον; Είναι η Κίνα, ανόητε!
Καινούργιο ηλεκτρικό με 9000 ευρώ…