Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το επόμενο Nissan GT-R θα είναι hypercar! (+video)

Ελλάδα 17:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το επόμενο Nissan GT-R θα είναι hypercar! (+video)

ΝΕΑ

Το επόμενο Nissan GT-R θα είναι hypercar! (+video)

ΝΕΑ

Εάν πιστέψουμε αυτό που βλέπουμε και που έγινε γνωστό, τότε θα… τρελαθούμε από χαρά! Υπεύθυνη γι’ αυτό δεν είναι άλλη από τη Nissan.

Advertisement
Advertisement

Το GT-R το γνωρίζουμε όλοι. Όπως γνωρίζουμε, επίσης, ότι έχει ένα προδιαγεγραμμένο τέλος. Ένα αναγκαστικό τέλος, ελέω ηλεκτροκίνησης, το οποίο όμως θα είναι η αρχή για κάτι νέο, μάλλον ακόμα πιο εντυπωσιακό!

Η Nissan αποκάλυψε το πρωτότυπο Hyper Force, τα οποίο μοιάζει να βγήκε από τα τρελά όνειρα των ανθρώπων της.

Με στοιχεία στο αμάξωμα του τα οποία παραπέμπουν κάπως σε αυτό του παρόντος GT-R, δείχνει ότι θα μπορούσε να είναι ο αντικαταστάτης του στη νέα εποχή.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με τη Nissan το Hyper Force αντιπροσωπεύει την εξέλιξη του εμβληματικού μοντέλου της. Όπως και τη σημαντική αναβάθμισή του σε ό,τι αφορά στη δομή του και στην ισχύ του.

Όπως ανακοινώθηκε, το πρωτότυπο έχει πλαίσιο κατασκευασμένο από ανθρακονήματα ώστε να είναι όσο το δυνατόν ελαφρύτερο. Διαθέτει μπαταρίες στερεού ηλεκτρολύτη και το σύστημα τετρακίνησης «e-4orce» που έχουν εξελίξει στην ιαπωνική εταιρεία.

Advertisement

Όμως, εκτός από τη σχεδίασή του το εντυπωσιακό στοιχείο είναι και η μέγιστη ισχύς του. Σύμφωνα με τη Nissan, αυτή φτάνει τους 1.360 ίππους. Δηλαδή, πρόκειται για ένα hypercar ή για ένα «megacar», αν προτιμάτε.

Η σχεδίαση του αμαξώματος και του εσωτερικού του παραπέμπει σε όχημα που έχει δημιουργηθεί για κάποιο βιντεοπαιχνίδι με θέμα το αυτοκίνητο και τους αγώνες.

Advertisement

Αυτό το γνωρίζουν στη Nissan και το προκάλεσαν σκόπιμα, άλλωστε αυτός ήταν και ο στόχος τους με το Hyper Force: Να προκαλέσουν τόσο τους μεγαλύτερους σε ηλικία, οι οποίοι γνωρίζουν το GT-R, αλλά και τους νεότερους οι οποίοι είναι πολύ εξοικειωμένοι με τα βιντεοπαιχνίδια-προσομοιωτές.

To εσωτερικό του έχει διαμορφωθεί σε συνεργασία με τα στελέχη της εταιρείας Polyphony Digital η οποία έχει δημιουργήσει το παιχνίδι «Gran Turismo»

Advertisement

Έτσι μπορούμε να δούμε ένα περιβάλλον το όποιο προέρχεται από τον ψηφιακό κόσμο αλλά προσαρμόστηκε πολύ καλά στο συνολικό αισθητικό σύνολο και προφανώς δίνει την εικόνα που αποζητούν στην Nissan για το καινούργιο GT-R, το οποίο θέλουμε να πιστεύομε ότι θα το δούμε και στο μέλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πόσο πωλήθηκε το πιο ακριβό Nissan GT-R στον κόσμο;
Αυτό είναι το Nissan των… influencers!
To Nissan GT-R δεν λέει να «πεθάνει»