Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτό είναι το Nissan των… influencers!

Ελλάδα 15:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό είναι το Nissan των… influencers!

ΝΕΑ

Αυτό είναι το Nissan των… influencers!

ΝΕΑ

Το Hyper Punk concept βασίζεται σε μια ηλεκτρική αρχιτεκτονική Vehicle-to-Everything, αλλά είναι πολύ ιδιαίτερο…

Advertisement
Advertisement

Αυτό είναι το τέταρτο concept που φέρνει η Nissan στο Japan Mobility Show 2023 και όπως και τα άλλα τρία, διακρίνεται για την αιχμηρή και ριζοσπαστική σχεδίαση, αλλά και για το εντυπωσιακό τεχνολογικό του υπόβαθρο.

Σύμφωνα με τη Nissan, το νέο Hyper Punk Concept έχει σχεδιαστεί για «ανήσυχους» τύπους, influencers, καλλιτέχνες και όσους ασπάζονται το στυλ και την καινοτομία.

Advertisement
Advertisement

Παρά το γεγονός ότι είναι ηλεκτρικό, το Hyper Punk έχει αρκετά εκφραστικό «πρόσωπο», χάρη στα περίπλοκα φώτα ημέρας LED, που αποτελούνται από δεκάδες μικρά τρίγωνα στις γωνίες του προφυλακτήρα.

Παρέχεται επίσης ένα σετ τροχών 23 ιντσών και έχει φωτιζόμενα τριγωνικά στοιχεία, που ενισχύουν την τολμηρή του εμφάνιση.

Advertisement

Το εσωτερικό του είναι, ίσως, ακόμα πιο συναρπαστικό από την εξωτερική του εμφάνιση. Η τεχνολογία ενσωματώνει κάμερες που καταγράφουν το τοπίο γύρω από το αυτοκίνητο και χρησιμοποιούν τεχνητή νοημοσύνη, για να το μετατρέψουν σε σκηνικά στυλ manga και γραφικά μοτίβα στην οθόνη τριών πάνελ της καμπίνας.

Advertisement

Η Nissan προσθέτει ότι η καμπίνα έχει σχεδιαστεί ως ένα φορητό δημιουργικό στούντιο, που παρέχει επίσης απρόσκοπτη σύνδεση στο διαδίκτυο και βιοαισθητήρες στα προσκέφαλα για την ανίχνευση της διάθεσης του οδηγού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το Nissan Hyper Adventure αγαπά τη φύση
To Hyper Urban δείχνει το μέλλον της Nissan
Νέες προσφορές Nissan με πολύ σημαντικές εκπτώσεις