Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Nissan Hyper Adventure αγαπά τη φύση

Ελλάδα 17:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Nissan Hyper Adventure αγαπά τη φύση

ΝΕΑ

Το Nissan Hyper Adventure αγαπά τη φύση

ΝΕΑ

Η Nissan ανακοινώνει το Hyper Adventure το οποίο εντάσσεται στην οικογένεια των ηλεκτρικών concept που θα παρουσιαστεί στην έκθεση του Τόκιο, που θα λάβει χώρα στις 25 Οκτωβρίου.

Advertisement
Advertisement

Το βασικό σενάριο για το εν λόγω concept λέει πως για τις ανάγκες των περιπετειών στη φύση, το Nissan Hyper Adventure, με την υποστήριξη της V2X τεχνολογίας, μπορεί να καλύπτει τις ανάγκες με ηλεκτρική ενέργεια παντού και πάντοτε με σεβασμό προς το περιβάλλον.

Η μπαταρία του, υψηλής χωρητικότητας, λειτουργεί ως πολυλειτουργική πηγή ενέργειας, προσφέροντας δυνατότητες φόρτισης συσκευών, φωτισμού σε κάμπινγκ ή ακόμα και φόρτισης ηλεκτρικών τζετ σκι.

Μέσω της τεχνολογίας V2X, μπορεί να προσφέρει ενέργεια σε κατοικίες ή να συνεισφέρει στο δίκτυο.

Advertisement
Advertisement

Σε συνθήκες οδήγησης σε χιονισμένα ή λασπωμένα μονοπάτια, το σύστημα ελέγχου e-4ORCE της Nissan εγγυάται ασφαλή και άνετη μετακίνηση.

Το εξωτερικό του εκφράζει ενέργεια και δυναμισμό, με εντυπωσιακές γραμμές και σχεδιαστικά χαρακτηριστικά που βελτιώνουν την αεροδυναμική του. Ειδικά σχεδιασμένοι τροχοί και προφυλακτήρες ενισχύουν την πρόσφυση στο χιόνι.

Advertisement

Στο εσωτερικό, ο πίνακας οργάνων αρμονικά ενωμένος με το παρμπρίζ προσφέρει μια ευρεία θέα, ενώ ο χώρος φόρτωσης καθιστά ευκολότερη τη μεταφορά εξοπλισμού. Οι πίσω θέσεις είναι προσαρμόσιμες και προσφέρουν ευελιξία.

Advertisement

Το Nissan Hyper Adventure concept έχει σχεδιαστεί για άνετες και ασφαλείς υπαίθριες περιπέτειες, προσφέροντας παράλληλα την απαραίτητη ενέργεια. Η παρουσίαση του θα γίνει ψηφιακά στο Japan Mobility Show.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
To Hyper Urban δείχνει το μέλλον της Nissan
Νέες προσφορές Nissan με πολύ σημαντικές εκπτώσεις
Οι Κινέζοι αλλάζουν τα πλάνα των μεγάλων γκρουπ

Advertisement