Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Nissan: Αυτό είναι το πολυμορφικό του μέλλοντος

Ελλάδα 22:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Nissan: Αυτό είναι το πολυμορφικό του μέλλοντος

ΝΕΑ

Nissan: Αυτό είναι το πολυμορφικό του μέλλοντος

ΝΕΑ

Είναι το Nissan Hyper Tourer Concept και κλέβει τις εντυπώσεις με τη σχεδίαση και το τεχνολογικό του υπόβαθρο.

Advertisement
Advertisement

Η Nissan αποκάλυψε το τρίτο από τα πρωτότυπα ηλεκτρικά της οχήματα, που έρχονται στο Japan Mobility Show 2023, που ξεκινά την επόμενη εβδομάδα (28 Οκτωμβρίου-5 Νοεμβρίου), στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας.

Αυτή η τελευταία δημιουργία ονομάζεται Nissan Hyper Tourer Concept και θα μπορούσε να είναι το ηλεκτρικό mini van του μέλλοντος.

Όπως το Hyper Adventure Concept και το Hyper Urban SUV Concept που παρουσιάστηκαν από τη Nissan τις τελευταίες δύο εβδομάδες, το Hyper Tourer Concept έχει μια ευκρινή εξωτερική σχεδίαση που δεν μοιάζει με κανένα από τα τρέχοντα μοντέλα παραγωγής της φίρμας.

Advertisement
Advertisement

Το εμπρόσθιο άκρο έχει μια ιδιαίτερα επιβλητική συμπεριφορά, με έντονες γραμμές και συνδέεται ομαλά με το πίσω μέρος, με μια λευκή γραμμή μέσης που λειτουργεί ως μπάρα φωτός LED.

Advertisement

Μιλώντας για την καμπίνα, η Nissan υποστηρίζει ότι η χρήση ενός συστήματος πλήρους αυτόνομης οδήγησης σημαίνει ότι τα μπροστινά καθίσματα μπορούν να περιστρέφονται 360 μοίρες και ως εκ τούτου μπορούν να εστιάζουν προς τα πίσω καθίσματα. Επιπλέον, όσοι κάθονται στη δεύτερη σειρά μπορούν να τοποθετήσουν μια φορητή οθόνη που θα τους επιτρέπει να βλέπουν και να έχουν άμεση πρόσβαση στα χειριστήρια πλοήγησης και ήχου στην κύρια οθόνη infotainment μπροστά.

Advertisement

Το concept διαθέτει ακόμη και ένα προηγμένο σύστημα τεχνητής νοημοσύνης (AI) που μπορεί να παρακολουθεί τα εγκεφαλικά κύματα, τον καρδιακό παλμό, την αναπνοή και τον ιδρώτα των επιβατών και να προσαρμόζει ανάλογα τη μουσική και τον φωτισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το Nissan Hyper Adventure αγαπά τη φύση
To Hyper Urban δείχνει το μέλλον της Nissan
Νέες προσφορές Nissan με πολύ σημαντικές εκπτώσεις