Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το επερχόμενο Toyota GR Hilux συναντά το Ranger Raptor

Ελλάδα 14:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το επερχόμενο Toyota GR Hilux συναντά το Ranger Raptor

ΝΕΑ

Το επερχόμενο Toyota GR Hilux συναντά το Ranger Raptor

ΝΕΑ

Οι φήμες για ένα επερχόμενο Toyota Hilux προσανατολισμένο στην απόδοση κυκλοφορούν ήδη από το 2018 με την αποκάλυψη του Hilux GR-S στη Βραζιλία, αλλά όπως φαίνεται το λογότυπο GR Hilux έχει καταχωρηθεί-δρομολογηθεί.

Advertisement
Advertisement

Υπήρξαν πολλές σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το γρήγορο Hilux, καθιστώντας το εκ των προτέρων ένα τρομερό αντίπαλο ενάντια στο Ford Ranger Raptor. Το τελευταίο πάντως έχει κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα σε όσες χώρες διατίθεται.

Άλλες πηγές αναφέρουν πως το GR Hilux δεν αφορά την τρέχουσα γενιά του δημοφιλούς pick up αλλά την επόμενη. Το μοντέλο που κυκλοφόρησε πρόσφατα ήταν απλώς ένα facelift, ενώ το GR Hilux αναμένεται να εμφανιστεί μετά το 2023 αφότου παρουσιαστεί η επόμενη γενιά Hilux.

Παρά την μακρά αναμονή, το GR Hilux ενδέχεται να υιοθετήσει έναν νέο κινητήρα ντίζελ 3,3 λίτρων V6 δανεισμένο από το Land Cruiser, ο οποίος θα προσφέρει στο φορτηγό της Toyota ισχύ πάνω από 268 ίππους αλλά και 650 Nm ροπής. Εννοείται πως αναβαθμίσεις θα υπάρχουν στην ανάρτηση αλλά και σε άλλα καίρια σημεία του εμβληματικού pick up.

Advertisement
Advertisement


Ενώ το επερχόμενο GR Hilux ακούγεται ήδη εντυπωσιακό μετά από αυτές τις πρώτες αναφορές, το επόμενο Ranger Raptor δεν θα εγκαταλείψει το προσκήνιο τόσο εύκολα. Έχουμε ακούσει φήμες φέτος οι οποίες κάνουν λόγο πως το επόμενο Ranger Raptor θα δανειστεί τον κινητήρα του F-150 – έναν ντίζελ 3,0 λίτρων V6 που παράγει 255 ίππους και 600 Nm ροπής. Όσον αφορά τις αναβαθμίσεις στους υπόλοιπους, σαφώς το Blue Oval ξέρει πως να διατηρεί τον πήχη σε δυσθεώρητα ύψη.

Και οι δύο μάρκες φυσικά και δεν πρόκειται να επιβεβαιώσουν τίποτα για τα μελλοντικά τους σχέδια. Προετοιμαστείτε όμως για σκληρή μάχη στην αρένα των pick up επιδόσεων το επόμενο χρονικό διάστημα.

Διαβάστε επίσης: 

Advertisement

Ανανεωμένο και με νέο diesel το Toyota Hilux

Νέο πιο ικανό και πιο στιλάτο Toyota Hilux

Advertisement

Καίγοντας λάστιχα με ένα Toyota Hilux (video)