Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ανανεωμένο και με νέο diesel το Toyota Hilux

Ελλάδα 3:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανανεωμένο και με νέο diesel το Toyota Hilux

ΝΕΑ

Ανανεωμένο και με νέο diesel το Toyota Hilux

ΝΕΑ

Οι αλλαγές στην εμφάνιση και ο νέος κινητήρας diesel των 2,8 λίτρων, είναι τα στοιχεία που σύμφωνα με την Toyota θα διατηρήσουν το Hilux στην κορυφή της κατηγορίας.

Advertisement
Advertisement

Το ανανεωμένο Toyota Hilux κυκλοφόρησε πρόσφατα σε αγορές όπως αυτή της Αυστραλίας και της Ταϊλάνδης με μικρές εξωτερικές και εσωτερικές αλλαγές, καθώς και ορισμένες βελτιώσεις σε ότι αφορά τα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου. Αυτό που θα δούμε στην Ευρώπη προς τα τέλη του 2020, θα είναι το μοντέλο με τον νέο κινητήρα diesel των 2,8 λίτρων και τις αισθητικές αναβαθμίσεις, που θα δώσουν μια νέα ώθηση στο έτσι και αλλιώς, best seller της κατηγορίας των pick up.

Advertisement
Advertisement

Η πιο προφανής αλλαγή που έγινε στο μπροστινό μέρος είναι η καινούργια μάσκα που ανάλογα την έκδοση, θα είναι είτε με μαύρο πλαίσιο, είτε με νίκελ. Η Toyota εξοπλίζει το αναβαθμισμένο Hilux με νέους προβολείς και νέα φώτα LED. Όσο για το πίσω μέρος, η γνωστή εικόνα έχει παραμένει σε μεγάλο βαθμό αλλά και εδώ έχουμε ανανεωμένα φωτιστικά σώματα.

Στο εσωτερικό, οι αλλαγές είναι μικρές. Στις πλούσιες εκδόσεις που ήδη διατίθενται στην Ταϊλάνδη και την Αυστραλία, μια νέα μεγάλη οθόνη για το σύστημα ψυχαγωγίας είναι το στοιχείο που δεσπόζει στο κέντρο του ταμπλό. Το σύστημα ψυχαγωγίας περιλαμβάνει επίσης συστήματα συνδεσιμότητας Apple CarPlay και Android Auto, ενώ και στον πίνακα των οργάνων βρίσκουμε μια ακόμα νέα ψηφιακή οθόνη.

Advertisement

Σε ότι αφορά τα μηχανικά μέρη του νέου Hilux, ο νέος κινητήρας 2,8 λίτρων που αποδίδει 201 ίππους και 500 Nm ροπής, θα δώσει και αυτός το κάτι παραπάνω στην εικόνα του ικανού επαγγελματικού μοντέλου που έχει γράψει τη δική του ιστορία στην κατηγορία για λογαριασμό της Toyota. Αρκετά εκτεταμένες είναι οι επεμβάσεις της Toyota και στην ανάρτηση του μοντέλου με στόχο την καλύτερη δυνατή εικόνα, χωρίς συμβιβασμούς στις ικανότητες του μοντέλου.

Advertisement