Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To BBS Concept είναι ένα VW Golf GTI με ρετρό εμφάνιση

Ελλάδα 5:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To BBS Concept είναι ένα VW Golf GTI με ρετρό εμφάνιση

ΝΕΑ

To BBS Concept είναι ένα VW Golf GTI με ρετρό εμφάνιση

ΝΕΑ

Η Volkswagen συνεργάζεται με τον Αμερικάνο κατασκευαστή Jamie Orr για να δημιουργήσει ένα ιδιαίτερης σχεδίασης νέο Golf GTI.

Advertisement
Advertisement

Το νέας γενιάς Golf GTI παραμένει πιστό στην φιλοσοφία των προκατόχων του, όντας ένα μοντέλο υψηλών επιδόσεων που μπορεί να προσφέρει στον οδηγό του μοναδικές στιγμές οδηγικής απόλαυσης, ενώ την ίδια ώρα είναι χρηστικό για την καθημερινή χρήση στην πόλη.

Όμως, οι ουσιαστικές αλλαγές της τωρινής γενιάς με τις προηγούμενες εντοπίζονται στην σχεδίαση κυρίως του αμαξώματος, όπου λείπουν κάποιες χαρακτηριστικές λεπτομέρειες που αποτελούσαν σημεία κατατεθέν. Θέλοντας να τις ξαναφέρει στο προσκήνιο, η γερμανική εταιρεία συνεργάστηκε με τον Jamie Orr, έναν αν μη τι άλλο φανατικό connoisseur του Golf και το αποτέλεσμα ονομάζεται BBS Concept.

Advertisement
Advertisement

Όπως παρατηρούμε από τις φωτογραφίες, το αυτοκίνητο διακρίνεται κυρίως από τη νέα εξωτερική εμφάνιση με επίκεντρο τις χρυσές ζάντες 19 ιντσών BBS Super RS, με την γνώριμη μας, ρετρό ακτινωτή σχεδίαση, σε συνδυασμό με λάστιχα της διάστασης 235/35. Τη δυναμική εικόνα του αυτοκινήτου συμπληρώνουν οι εξατμίσεις της Borla, αλλά και η μικρή απόσταση από το έδαφος, χάρη στην τοποθέτηση νέων ελατηρίων της H&R.

Σε ότι αφορά τα μηχανικά μέρη, το VW Golf GTI BBS Concept διατηρεί αυτούσια όσα γνωρίζουμε από την έκδοση παραγωγής. Όπως τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα των 2,0 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 245 ίππους και μέγιστη ροπή τα 370 Nm, αλλά και το κιβώτιο των 6 σχέσεων που μεταφέρει την ισχύ στους εμπρός τροχούς.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
To VW T1 από την Playmobil σε κλίμακα 1:18 απευθύνεται σε νοσταλγούς
Η retro εκδοχή του νέου VW Golf GTi Mk8
Το Volkswagen που θα ήθελε να είναι Jaguar E-Type

Advertisement