Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To VW T1 από την Playmobil σε κλίμακα 1:18 απευθύνεται σε νοσταλγούς

Ελλάδα 8:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To VW T1 από την Playmobil σε κλίμακα 1:18 απευθύνεται σε νοσταλγούς

ΝΕΑ

To VW T1 από την Playmobil σε κλίμακα 1:18 απευθύνεται σε νοσταλγούς

ΝΕΑ

Η Volkswagen σε συνεργασία με την Playmobil προσφέρει τη δυνατότητα στους φίλους του είδους να βάλουν στην προθήκη τους ένα πιστό αντίγραφο σε κλίμακα 1:18.

Advertisement
Advertisement

Εμπνευσμένο από ένα πραγματικό αυτοκίνητο του 1962, το T1 από τη συλλογή Oldtimers της Playmobil έχει εξαιρετικές λεπτομέρειες.

Το μοντελάκι σε κλίμακα 1:18, έχει δίχρωμο αμάξωμα (μπεζ γκρι και κόκκινο), συγκεκριμένης σχεδίασης ζάντες και σχάρα οροφής. Το άνοιγμα των θυρών αποκαλύπτει ένα σχεδόν ίδιο εσωτερικό με το κανονικό μοντέλο που χρησιμοποιήθηκε ως πρότυπο. Το Playmobil Bulli διαθέτει έναν πάγκο καθισμάτων που ανασηκώνεται, καθώς και τραπέζι αλλά και ντουλάπια αποθήκευσης. Επιπλέον, ολόκληρη η εμπειρία κάμπινγκ σε μικρή κλίμακα ενισχύεται από τα κατάλληλα σκεύη φαγητού και κάμπινγκ, καθώς επίσης από το χάρτη, τη φωτογραφική μηχανή και τις δύο φιγούρες.

Advertisement
Advertisement

Συνιστάται για ηλικίες από 5 έως 99 ετών, έχει μήκος 25 εκατοστά, πλάτος 11 εκ. και ύψος 13 εκατοστά, συμπεριλαμβανομένης της σχάρας οροφής και ενώ η Volkswagen δεν έχει δώσει λεπτομέρειες σχετικά με το κόστος του παιχνιδιού που κυκλοφορεί με την άδειά της (για τη χρήση των σημάτων και του σχεδίου) στο διαδίκτυο μπορεί να το εντοπίσει κανείς από 60 περίπου ευρώ, χωρίς έξοδα αποστολής. «Η θετική αντίδραση της κοινότητας των θαυμαστών στο Playmobil Bulli φαίνεται από τις πολλές δημοσιεύσεις στα κοινωνικά μέσα. Αμέσως μετά την εμφάνισή του, πολλοί θαυμαστές σε όλο τον κόσμο έδειξαν το νέο τους απόκτημα σε φωτογραφίες ή βίντεο και μοιράστηκαν τον ενθουσιασμό τους με αμέτρητα σχόλια», αναφέρεται σε δελτίο τύπου της Volkswagen, προσθέτοντας ότι όποιος «έχει ονειρευτεί να ταξιδέψει με το “Playmo Bulli” του μπορεί επίσης να το κάνει στον πραγματικό κόσμο».

Advertisement

Διαβάστε ακόμα:
To Songsan Summer  είναι ένας κλώνος με ρετρό στοιχεία
Παρουσίαση για το νέο VW Golf GTI Clubsport 45
VW: Θέλετε ένα ηλεκτρικό cabrio;