Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Audi RS 3 «πάτησε»… Ελλάδα (+video)

Ελλάδα 11:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Audi RS 3 «πάτησε»… Ελλάδα (+video)

ΝΕΑ

Το Audi RS 3 «πάτησε»… Ελλάδα (+video)

ΝΕΑ

Το ένα και μοναδικό RS3 τελευταίας γενιάς με τους 400 ίππους βρίσκεται ήδη στη χώρα μας. Το υποδεχτήκαμε στο χώρο των logistics της Audi…

Advertisement
Advertisement

Την περασμένη εβδομάδα το Newsauto αποκάλυψε πως η τιμή του σκληροπυρηνικού ολοκαίνουριου Audi RS3 θα κυμαίνεται την Ελλάδα κοντά στα 85.000 ευρώ. Πλέον ήρθε η ώρα που το πρώτο (ένα και μοναδικό προς το παρόν) RS3 ήρθε στη χώρα μας και συγκεκριμένα στα logistics της εταιρείας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες θα περάσει τον προγραμματισμένο έλεγχο, θα ετοιμαστεί και θα εμφανιστεί κατά πάσα πιθανότητα στην αντιπροσωπεία της Audi στο Μαρούσι.

Το συγκεκριμένο RS3 ήρθε είναι σε έκδοση hatchback, ενώ αργότερα αναμένουμε στην Ελλάδα και την έκδοση sedan. Να θυμίσουμε πως το γερμανικό μοντέλο εφοδιάζεται με ένα μηχανικό σύνολο 2.5 λίτρων (πεντακύλινδρο) το οποίο αποδίδει 400 ίππους και παράγει 500Nm ροπής. Στη γλώσσα των αριθμών, το 0-100 επιτυγχάνεται σε 3.8 δευτερόλεπτα ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται στα 250 χλμ./ώρα (υπάρχει και έκδοση με τελική 290χλμ./ώρα).

Advertisement
Advertisement

Σε ανθρακί

Όπως μπορείτε να δείτε και από τις αποκλειστικές εικόνες αλλά και το video του Newsauto, πρόκειται για ένα RS3 σε ανθρακί χρώμα.

Για την μέγιστη δυνατή προστασία του, έχουν τοποθετηθεί καλύμματα σε μεγάλο μέρος του αμαξώματος όπως και στα καθίσματα.

Advertisement

Το νέο RS3 με σύστημα drift

Το νέο RS3 είναι το πρώτο Audi που έχει τοποθετηθεί το RS Torque Splitter. Πρόκειται για έναν κατανεμητή που διαμοιράζει τη ροπή μεταξύ των πίσω τροχών μετατρέποντας το σε όχημα ιδανικό για πλαγιολισθήσεις!

Advertisement

Δείτε το σχετικό video

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Toyota GR Yaris: Driftάροντας στα χιόνια (video)
Τι παράξενο συμβαίνει με το οδόμετρο του Jeep Wrangler 4xe;
O οδηγός ενός Tesla Model 3 χάνει το… φως του την χειρότερη στιγμή (+video)

Advertisement