Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το ατύχημα του ενός εκατομμυρίου ευρώ! (+video)

Ελλάδα 11:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το ατύχημα του ενός εκατομμυρίου ευρώ! (+video)

ΝΕΑ

Το ατύχημα του ενός εκατομμυρίου ευρώ! (+video)

ΝΕΑ

Φορτηγό που μετέφερε πάνω από 10 supercars αναποδογυρίζει. Και η ζημιά που προκαλείται κοστίζει πολλά λεφτά.

Advertisement
Advertisement

Το βράδυ της Τετάρτης, 23 Αυγούστου, η βρετανική αστυνομία ειδοποιήθηκε για ένα δραματικό περιστατικό στο οποίο ενεπλάκη ένα φορτηγό μεταφοράς που μετέφερε μια συλλογή από υπερσύγχρονα supercars.

Η συνολική αξία αυτών των πολυτελών οχημάτων πιθανότατα υπερβαίνει το 1 εκατομμύριο ευρώ, για να μην αναφέρουμε την αξία του φορτηγού και του ρυμουλκούμενου. Ευτυχώς, φαίνεται ότι δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί κατά τη διάρκεια του ατυχήματος.

Το δυστύχημα συνέβη στον αυτοκινητόδρομο A20 κοντά στο Farningham του Kent, σε κοντινή απόσταση από τη διάσημη πίστα Brands Hatch Circuit.

Advertisement
Advertisement

Περίπου δέκα supercars έμειναν ανεστραμμένα ως αποτέλεσμα του ατυχήματος. Καταβλήθηκαν άμεσες προσπάθειες για τη διάσωση των οχημάτων και παράλληλα να ανοίξει και πάλι ο δρόμος.

Μεταξύ των supercars που βρέθηκαν στο φορτηγό μεταφοράς ήταν μια Lamborghini Aventador, μια Jaguar F-Type, δύο Ferrari, μια AMG GT, ένα Nissan GT-R, μια Aston Martin και μια BMW.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι μια Bentley Continental ήταν το μοναδικό αυτοκίνητο που αποκολλήθηκε από το ρυμουλκούμενο μεταφοράς, καταλήγοντας αναποδογυρισμένο στην οροφή του.

Advertisement

Δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημες λεπτομέρειες σχετικά με τα αίτια του ατυχήματος ή τις πιθανές κατηγορίες εναντίον του οδηγού.

Advertisement

Οι αστυνομικοί έφτασαν αμέσως στο σημείο, όπου ο οδηγός ανέφερε μόνο ελαφρούς τραυματισμούς. Ο δρόμος έκλεισε προσωρινά για να διευκολυνθεί η διαδικασία ανάκτησης του οχήματος.

Το έργο του απεγκλωβισμού αυτών των supercars από μια τόσο δύσκολη θέση, με ταυτόχρονη ελαχιστοποίηση των ζημιών, απαιτούσε λεπτούς χειρισμούς και πολύ κόπο.

Ωστόσο, μια εταιρεία με το όνομα Everyman Racing, που συνδέεται στενά με τα εμπλεκόμενα αυτοκίνητα, αναφέρθηκε στο περιστατικό στη σελίδα της στο Instagram.

Advertisement

Προφανώς, τα οχήματα αυτά βρίσκονταν καθ’ οδόν από το Brands Hatch προς το Goodwood μετά από προηγούμενη εκδήλωση.

Η ομάδα της Everyman Racing επαίνεσε τον οδηγό του βαρέως οχήματος για τα γρήγορα αντανακλαστικά του και τις αποφασιστικές ενέργειές του που απέτρεψαν ένα δυνητικά σοβαρό ατύχημα με άλλους χρήστες του δρόμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Να γιατί δεν πρέπει να χαζεύουμε όταν υπάρχει ατύχημα (+video)
Τραγικό ατύχημα στο Nurburgring!
Σοκαριστικό ατύχημα παιδιού μπροστά στα μάτια της μητέρας του (+video)