ΝΕΑ

Σοκαριστικό ατύχημα παιδιού μπροστά στα μάτια της μητέρας του (+video)

Ελλάδα 19:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σοκαριστικό ατύχημα παιδιού μπροστά στα μάτια της μητέρας του (+video)

ΝΕΑ

Σοκαριστικό ατύχημα παιδιού μπροστά στα μάτια της μητέρας του (+video)

ΝΕΑ

Τα παιδιά δεν πρέπει ποτέ να ξεφεύγουν από την προσοχή των γονιών τους. Γιατί αλλιώς τα αποτελέσματα μπορεί να είναι πολύ δυσάρεστα.

Advertisement

Τα μικρά παιδιά και η σχέση τους με τον δρόμο και τα αυτοκίνητα είναι μία εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη.

Οι γονείς θα πρέπει να είναι διαρκώς σε εγρήγορση γιατί αρκεί μια στιγμή χαλαρότητας και απροσεξίας για να γίνει το μοιραίο.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση που βλέπουμε από κάμερα αυτοκινήτου, η μητέρα δεν έχει παρατηρήσει ότι ο μικρός γιος της έχει ξεφύγει από την προσοχή της και κινείται προς τον δρόμο.

Advertisement

Όταν το αντιλαμβάνεται τρέχει πίσω του, όμως είναι πλέον πολύ αργά. Το παιδί έχει περάσει στο αντίθετο ρεύμα, όπου έρχεται ένα αυτοκίνητο.

Ευτυχώς η ταχύτητα που έχει το όχημα αυτό δεν είναι υψηλή, με αποτέλεσμα να μην το χτυπήσει με τον προφυλακτήρα.

Έτσι ο πιτσιρικάς, έχοντας και την εύνοια της τύχης, καταφέρνει με κάποιο μαγικό τρόπο να χωθεί κάτω από το αυτοκίνητο, το οποίο συνεχίζει την πορεία του και περνάει από πάνω του.

Advertisement

Και ενώ όλοι περιμένουν τα χειρότερα, τελικά ο μικρός βγαίνει από την άλλη πλευρά χωρίς να έχει πάθει τίποτα. Η μητέρα του πάντως αλλά και όσοι είδαν την σκηνή πρέπει να την θυμούνται για πάντα.

Αν πάντως πρέπει κάτι να θυμούνται διαρκώς οι γονείς είναι ότι θα πρέπει να έχουν διαρκώς υπό την επίβλεψη και την στενή παρακολούθηση τα τέκνα τους, γιατί οι κίνδυνοι στους δρόμους καραδοκούν και ανά πάσα στιγμή μπορεί να προκύψει το κακό.

Advertisement

Και το περιστατικό του τυχερού μικρού που βλέπουμε στο video είναι μάλλον πολύ δύσκολο να επαναληφθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τέλος τα ατυχήματα σε διαβάσεις τρένων!
Ελλάδα: Που καταγράφονται τα περισσότερα τροχαία ατυχήματα;
Η επαρχία θρηνεί πολλά θύματα από τροχαία ατυχήματα!

Advertisement