Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To ανανεωμένο Tesla Model 3 ίσως είναι έτσι

Ελλάδα 14:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To ανανεωμένο Tesla Model 3 ίσως είναι έτσι

ΝΕΑ

To ανανεωμένο Tesla Model 3 ίσως είναι έτσι

ΝΕΑ

To σημερινό σενάριο αναφοράς στην Tesla έχει να κάνει με μια πιθανολογούμενη εμφάνιση του ανανεωμένου Model 3.

Advertisement
Advertisement

Πριν από λίγο καιρό αναρτήθηκε στο διαδίκτυο μία φωτογραφία από ένα σκεπασμένο Model 3 στην οποία αποκαλυπτόταν η διαμόρφωση των εμπρός φώτων στην επανασχεδιασμένη έκδοσή του.

Η συγκεκριμένη «διαρροή» έδωσε την ευκαιρία στον χρήστη τού Twitter με το όνομα «Cybrtrk420» να βασιστεί στην εν λόγω φωτογραφία και να δημιουργήσει ψηφιακά εικόνες για το πως θα μπορούσε να μοιάζει το επανασχεδιασμένο Tesla Model 3.

Σε αυτές, βλέπουμε ότι τα πίσω φώτα διατηρούν τη γενική σχεδιαστική γραμμή με αυτά του υπάρχοντος μοντέλου αλλά είναι πιο γωνιώδη και επεκτείνονται περισσότερο προς το πλάι του αμαξώματος.

Advertisement
Advertisement

Ο δημιουργός των συγκεκριμένων εικόνων ασχολήθηκε και με το πώς θα μπορούσε να είναι το εσωτερικού του ανανεωμένου μοντέλου της Tesla. Κατά την άποψή του το τιμόνι θα έχει πολυγωνική στεφάνη, ενώ η κεντρική οθόνη στο ταμπλό πιθανόν να είναι μεγαλύτερη σε διαστάσεις και να διαθέτει πληροφορίες  από περισσότερες εφαρμογές.

Φυσικά, όλα αυτά είναι αποκύημα της φαντασίας τού συγκεκριμένου ανθρώπου ο οποίος προσπάθησε να συνδυάσει τις λιγοστές πληροφορίες που υπάρχουν για το αυτοκίνητο με την προσωπική επιθυμία του για το πως θα ήθελε να μοιάζει αυτό.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το Tesla Model 3 ανανεώνεται και δοκιμάζεται
Tesla: Ανανέωση των Model 3 και Y μέσω των προγραμμάτων Highland & Juniper
Δείτε ένα Tesla Model 3 να γίνεται (σχεδόν) υποβρύχιο (+video)