Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Tesla Model 3 ανανεώνεται και δοκιμάζεται

Ελλάδα 13:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Tesla Model 3 ανανεώνεται και δοκιμάζεται

ΝΕΑ

Το Tesla Model 3 ανανεώνεται και δοκιμάζεται

ΝΕΑ

Η Tesla επικρίνεται για το γεγονός ότι έχει καθυστερήσει να παρουσιάσει επανασχεδιασμένα ή καινούργια μοντέλα της. Όμως, φαίνεται ότι κάνει προσπάθειες να αλλάξει αυτήν την εικόνα.

Advertisement
Advertisement

Πριν από λόγο καιρό έγινε γνωστό το λεγόμενο «Project Highland» σύμφωνα με το οποίο η Tesla διεξάγει δοκιμές εξέλιξης των ανανεωμένων μοντέλων της. Αρχικά, αυτό αφορά το Model 3, σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Τα στελέχη τής εταιρείας δεν ανακοίνωσαν στοιχεία γι’ αυτό. Ωστόσο, στο διαδίκτυο δημοσιεύτηκαν εικόνες από τις δοκιμές εξέλιξης του επανασχεδιασμένου μοντέλου.

Συγκεκριμένα, ο χρήστης του Twitter με την ονομασία @klwtts δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες από τα πρωτότυπα.

Advertisement
Advertisement

Σε αυτές μπορούμε να δούμε τα οχήματα να είναι καμουφλαρισμένα τόσο στο εμπρός μέρος και πίσω μέρος του αμαξώματος, γεγονός που σημαίνει ότι οι αλλαγές θα αφορούν σε αυτά τα τμήματά του.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε στέλεχος της Tesla το οποίο συμμετέχει στο πρόγραμμα αλλά θέλησε να παραμείνει ανώνυμο, οι αλλαγές θα αφορούν τόσο στους προφυλακτήρες όσο και στα φωτιστικά σώματα.

Advertisement

Τα τελευταία, θα είναι τεχνολογίας matrix LED αλλά δεν είναι γνωστό εάν αυτό θα αφορά στην τοποθέτηση καινούργιων φώτων ή εάν αυτό θα συμβεί μέσω αναβάθμισης «over the air», δηλαδή με την καταβολή του αντίστοιχου χρηματικού ποσού.

Πέραν αυτού, το επανασχεδιασμένο Model 3 θα διαθέτει ακόμα μία κάμερα στο κέντρο τού εμπρός προφυλακτήρα μέσω της οποίας ο οδηγός θα μπορεί να βλέπει το περιβάλλον και μπροστά από το αυτοκίνητο.

Advertisement

Τέλος, όπως έγινε γνωστό, το ανανεωμένο μοντέλο θα διαθέτει δύο κάμερες επιπλέον, στα πλαϊνά τού αμαξώματός του. Αυτές, θα δίνουν καλύτερη ενημέρωση σε αυτόν για το τι υπάρχει πλάι στο όχημα και ιδίως προς το εμπρός μέρος του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Tesla βάζει στο στόχαστρο την Toyota
Οι Γερμανοί «τρέχουν και δεν φθάνουν» με την Tesla
Ελληνικό πολυτελές resort προσφέρει δωρεάν Tesla – Πόσο κοστίζει η βραδιά;

Advertisement