Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το ανανεωμένο Hyundai Tuscon μπορεί να είναι έτσι (+video)

Ελλάδα 20:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το ανανεωμένο Hyundai Tuscon μπορεί να είναι έτσι (+video)

ΝΕΑ

Το ανανεωμένο Hyundai Tuscon μπορεί να είναι έτσι (+video)

ΝΕΑ

O ψηφιακός καλλιτέχνης Halo oto, προσέγγισε με μεγάλη ακρίβεια, το επερχόμενο facelift του Tuscon.

Advertisement
Advertisement

H τέταρτη γενιά τού μοντέλου είναι η πιο ρηξικέλευθη στη σχεδόν εικοσαετή (ως τώρα) παρουσία του στην αγορά.

Η εμφάνισή του είναι από τις πιο ιδιότυπες που θα συναντήσουμε στον δρόμο και -αν μη τι άλλο- εντυπωσιακή. Δεν γίνεται να μην το προσέξεις και είναι αδύνατον να μην σου δημιουργήσει συναισθήματα, είτε θετική (δηλαδή να σου αρέσει) είτε αρνητικά (να το κατακρίνεις).

Επιπλέον, το Tuscon έχει… κατοχυρώσει του «επιτυχημένου», όπως καταδεικνύουν οι υψηλές πωλήσεις του στην Ευρώπη, ενώ αποτελεί (με μεγαλύτερες, ως προν τον κυβισμό, εκδόσεις) ένα best-seller και στην ιδιότροπη αγορά των Ηνωμένων Πολτειών.

Advertisement
Advertisement

Το Hyundai Tucson, λοιπόν, είναι έτοιμο για επανασχεδιασμό, για ένα facelift, που θα το βάλει στον… προθάλαμο της 5ης γενιάς έως το 2025. Αυτό είναι κάτι που ήδη γνωρίζουμε, μολονότι οι πληροφορίες έρχονται με το σταγονόμετρο από τους Κορεάτες. Γνωρίζουμε, επίσης, ότι στην κορυφή της γκάμας θα διατηρηθεί η Plug-in Hybrid έκδοση, αλλά και ότι σχεδιαστικά οι όποιες διαφοροποιήσεις θα επικεντρωθούν σε μια πιο στιβαρή μπροστινή μάσκα.

Advertisement

Τα επανασχεδιασμένα μπροστινά φώτα είναι επίσης στο μενού, μαζί με έναν ελαφρώς διαφορετικό προφυλακτήρα. Ο ψηφιακός καλλιτέχνης Halo oto, συνέλεξε αυτές τις πληροφορίες και παρουσίασε μια πολύ ρεαλιστική δουλειά, πολύ κοντά σε ό,τι γνωρίζουμε έως τώρα για το facelift του Tuscon.

Advertisement

Τα… μεγάλα νέα, ωστόσο, είναι το εσωτερικό. Παρόμοια με τη νέα γενιά του σεντάν Elantra, το κορεατικό crossover αποκτά τρεις ρυθμίσεις, με δύο οθόνες.

Ο πίνακας HVAC ενδέχεται επίσης να λάβει μερικές αλλαγές.

Άμεσος ανταγωνιστής για τα Honda CR-V και Toyota RAV4, με τις καλύτερες πωλήσεις, το Hyundai Tucson αναμένεται περαιτέρω να ανέβει σε τιμή.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτό το SUV της BYD ξέρει και κολύμπι
Γιατί οι Κινέζοι «ψωνίζουν» ευρωπαϊκές εταιρίες;
Είναι τα SUV πραγματικά σπορ; Η Hyundai έχει άλλη άποψη