Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Hyundai ετοιμάζει την ανανέωση του Tucson

Ελλάδα 21:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Hyundai ετοιμάζει την ανανέωση του Tucson

ΝΕΑ

Η Hyundai ετοιμάζει την ανανέωση του Tucson

ΝΕΑ

Το Tucson, στην υπάρχουσα γενιά του, είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά σε εμφάνιση οχήματα στην κατηγορία του. Το χαρακτηριστικό αυτό αναμένεται να παραμείνει και στην επικείμενη ανανέωσή του.

Advertisement
Advertisement

Η παρουσίασή του το 2020 προκάλεσε πολλά σχόλια -θετικά ή αρνητικά- και σίγουρα προκάλεσε μεγάλη αίσθηση.

Η τέταρτη γενιά του Tucson απέδειξε για ακόμα μία φορά τη δυναμική και την αποφασιστικότητα που έχουν στη Hyundai.

Η αισθητική του προξένησε μεγάλη εντύπωση η οποία συνεχίστηκε και σε ό,τι αφορά στην κατασκευαστική ουσία του crossover/SUV μοντέλου της νοτιοκορεατικής εταιρείας.

Advertisement
Advertisement

Το Tucson, αναμφισβήτητα, είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα και συμφέροντα οχήματα για μια οικογένεια.

Οι άνθρωποι της Hyundai ολοκληρώνουν σταδιακά τη διαδικασία ανανέωσης του μοντέλου και η επανασχεδιασμένη εκδοχή του αναμένεται να παρουσιαστεί προς το τέλος της χρονιάς.

Advertisement

Ωστόσο, οι συνεργάτες της ρωσικής αυτοκινητικής ιστοσελίδας Kolesa δημιουργήσαν ψηφιακά εικόνες για το πώς ενδεχομένως να είναι το επανασχεδιασμένο Tucson.

Συγκεντρώνοντας όσες πληροφορίες υπάρχουν προς το παρόν, έδειξαν ότι αλλαγές θα αφορούν στα εμπρός φώτα, τα οποία θα διατηρήσουν τη διαμόρφωση σχήματος «V» αλλά θα είναι λιγότερα σε αριθμό συγκριτικά με ό,τι ισχύει τώρα.

Advertisement

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της Kolesa, διαφοροποιημένα θα είναι τόσο η μάσκα όσο και ο εμπρός προφυλακτήρας. Στο πίσω μέρος, οι αλλαγές θα είναι μικρότερης έκτασης και θα επικεντρώνονται στα φώτα και στον προφυλακτήρα, χωρίς να αλλάξει η ισχύουσα γενικότερη σχεδιαστική προσέγγιση για το αυτοκίνητο.

Στις ψηφιακά δημιουργημένες φωτογραφίες, βλέπουμε ότι στο πίσω μέρος έχει διατηρηθεί η φωτεινή μπάρα που ενώνει τα εκεί φωτιστικά σώματα και ο λογότυπος της ονομασίας του μοντέλου («Tucson») έχει μεταφερθεί στο αριστερό μέρος (αντί δεξιά που είναι τώρα).

Advertisement

Στον προφυλακτήρα έχουν διαμορφωθεί δύο πολυγωνικά πλαίσια τα οποία πιθανότατα θα ενσωματώνουν τις απολήξεις της εξάτμισης και ανακλαστικές επιφάνειες.

Αναφορικά με το εσωτερικό του επανασχεδιασμένου Tucson δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για τις αλλαγές που θα έχει το αυτοκίνητο στο ταμπλό. Τέλος, δεν αναμένονται διαφορές στους κινητήρες με τους οποίους διατίθεται το αυτοκίνητο.

Θυμίζουμε ότι αυτοί είναι τόσο ο βενζινοκινητήρας 1.6 T-GDI με σύστημα ήπιας υβριδικής διάταξης 48 Volt αλλά και Full Hybrid και Plug-in Hybrid όσο και ο πετρελαιοκινητήρας 1.6 CRDi.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
To Hyundai Tucson είναι το best seller των κόμπακτ SUV
Δείτε το υβριδικό Hyundai Tucson στο τεστ ταράνδου (+video)
Επίσημο: Αυτό είναι το νέο Hyundai Santa Fe