Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το αμιγώς ηλεκτρικό Ram 1500 REV αυξάνει τις επιλογές του είδους (+video)

Ελλάδα 3:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το αμιγώς ηλεκτρικό Ram 1500 REV αυξάνει τις επιλογές του είδους (+video)

ΝΕΑ

Το αμιγώς ηλεκτρικό Ram 1500 REV αυξάνει τις επιλογές του είδους (+video)

ΝΕΑ

Η κατηγορία των ηλεκτρικών pick up είναι σε φάση ανάπτυξης και τώρα, ο Όμιλος Stellantis φέρνει στο προσκήνιο την αντίστοιχη εκδοχή του Ram 1500, για το οποίο δέχεται κιόλας προπαραγγελίες.

Advertisement
Advertisement

Το αμιγώς ηλεκτρικό Ram 1500 REV παρουσιάστηκε στο Super Bowl και όσοι προχωρήσουν σε παραγγελία, θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τον Οκτώβριο του 2024.

Από τώρα όμως μπορεί να επισκεφτεί κανείς το RamREV.com προκειμένου να συμπληρώσει μια φόρμα ενδιαφέροντος που θα του δίνει μια μικρή προτεραιότητα στις παραγγελίες. Ταυτόχρονα, με μια χρέωση της τάξη των 100 ευρώ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απολαμβάνουν αποκλειστική πρόσβαση σε εκδηλώσεις, ειδήσεις και πληροφορίες σχετικά με την επερχόμενη ηλεκτρική έκδοση του Ram.

Advertisement
Advertisement

Η προβολή του αυτοκινήτου ξεκίνησε πολύ δυναμικά, με ένα σύντομο διαφημιστικό video στο πλαίσιο της τηλεοπτικής κάλυψης του Superbowl, μιας από τις πλέον δημοφιλείς αθλητικές εκδηλώσεις παγκοσμίως, που διεξάγεται στις ΗΠΑ. Στο Superbowl έχει γίνει παράδοση να βλέπουμε πολύ έξυπνα διαφημιστικά video, με ακριβές παραγωγές, τα οποία παίζουν με ιδιαίτερα υψηλό κόστος τηλεοπτικού χρόνου.

Στο video που πρωταγωνιστεί το νέο ηλεκτρικό μοντέλο μαζί με τον ηθοποιό Jason Jones, ο τίτλος είναι «Premature Electrification»- που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει «πρόωρος εξηλεκτρισμός», καυτηριάζεται με χιούμορ το ζήτημα της μικρής αυτονομίας των ηλεκτρικών που έχουν παρουσιαστεί μέχρι στιγμής.

Advertisement

Ο Olivier Francois, επικεφαλής μάρκετινγκ του Ομίλου Stellantis, το θέτει ως εξής για το RAM που συμπληρώνει φέτος 15 χρόνια ως αυτόνομη μάρκα (και όχι ως μοντέλο της Dodge): «Σκοπός του video είναι να ενημερώσουμε τους αγοραστές μας ότι ακούσαμε τις ανησυχίες τους τα τελευταία χρόνια καθώς προετοιμαζόμαστε να παρουσιάσουμε το αμιγώς ηλεκτρικό Ram 1500 REV το 2024».

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτές είναι οι μάρκες με τα λιγότερα προβλήματα
Θα μπορούμε να αγοράσουμε το Afeela των Honda και Sony;
Άκρα μυστικότητα για το Tesla Semi!