Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι θα αλλάξει στην ανανεωμένη Mercedes G-Class

Ελλάδα 21:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι θα αλλάξει στην ανανεωμένη Mercedes G-Class

ΝΕΑ

Τι θα αλλάξει στην ανανεωμένη Mercedes G-Class

ΝΕΑ

Χρειάζεται ανανέωση η G-Class; Η Mercedes λέει ναι και προχωρά προς αυτήν την κατεύθυνση.

Advertisement
Advertisement

Έχουν περάσει μερικοί μήνες από την τελευταία φορά που εντοπίστηκαν κατασκοπευτικές εικόνες για την αναβαθμισμένη Mercedes G-Class, αλλά οι εργασίες εξέλιξης για το ανανεωμένο γερμανικό SUV, συνεχίζονται.

Αυτό, τουλάχιστον, προκύπτει από τις τελευταίες πληροφορίες που συνέλεξε και διέρρευσε η «κατασκοπεία». Το μοντέλο θα έχει ελαφρώς αναθεωρημένο μπροστινό προφυλακτήρα με νέες εισαγωγές αέρα. Η υπόλοιπη σχεδίαση, σε μεγάλο βαθμό συνεχίζει, αλλά μπορούμε να περιμένουμε έναν νέο πίσω προφυλακτήρα με ενσωματωμένη κάμερα οπισθοπορείας.

Επίσης, δεν θα εκπλαγούμε αν βρούμε μια αναθεωρημένη γρίλια και πιο προηγμένα συστήματα υποβοήθησης, στην υπηρεσία του οδηγού.

Advertisement
Advertisement

Μερικές από τις μεγαλύτερες αλλαγές αναμένονται στην καμπίνα επιβατών, καθώς ένα πρωτότυπο EQG κατασκοπεύτηκε με ένα νέο τιμόνι, μια ανανεωμένη κεντρική κονσόλα και διακόπτες χειρισμού.

Αν και η κορυφαία G500 θα ολοκληρώσει την εμπορική πορεία της, όπως έχει ανακοινώσει η Mercedes, η ισχύς του V8 θα συνεχίσει να λειτουργεί στη Mercedes-AMG G63, καθώς θα κυκλοφορήσει μια Grand Edition, αντί για μια τελική έκδοση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Μία Mercedes G-Class έτοιμη για τη μάχη (+video)
Η Mansory έχει αδυναμία στις χρυσές Mercedes G-Class
Η Mercedes γιορτάζει μισό εκατομμύριο G-Class (+video)