Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Mansory έχει αδυναμία στις χρυσές Mercedes G-Class

Ελλάδα 23:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Mansory έχει αδυναμία στις χρυσές Mercedes G-Class

ΝΕΑ

Η Mansory έχει αδυναμία στις χρυσές Mercedes G-Class

ΝΕΑ

Εκτός από την εμφάνιση, η Mansory «πειράζει» και την απόδοση του κινητήρα της G-Class, προσφέροντας μια ακόμα ακραία πρόταση για όσους θέλουν το απόλυτο off road.

Advertisement
Advertisement

Είτε μας αρέσει, είτε όχι, οι δημιουργίες της Mansory έχουν όπως φαίνεται απήχηση και κάθε τόσο βλέπουμε και κάτι καινούργιο.

Ο βελτιωτικός οίκος από τη Γερμανία, έχει μια ιδιαίτερη προτίμηση στις Mercedes-Benz G-Glass και κάθε μια από αυτές που φτάνει στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, είναι αφορμή για να πάνε τα όρια της φαντασίας όλο και πιο μακριά. Το τελευταίο δείγμα, είναι μάλλον και το πιο εντυπωσιακό, μια και φέρει πολλές επεμβάσεις στην εμφάνιση μέσα και έξω, καθιστώντας το γερμανικό μοντέλο ιδιαίτερα «ακραίο».

Advertisement
Advertisement

Η Mansory αναφέρεται σε αυτήν την G-Class με την ονομασία «Άμμος της Ερήμου», προφανώς λόγω της απόχρωσης του αμαξώματος που είναι έτσι και αλλιώς εντυπωσιακό. Με τις σκούρες προσθήκες και τις μαύρες ζάντες των 24 ιντσών με τα ελαστικά χαμηλού προφίλ -που υπογραμμίζουν το συνολικό ύφος της πρότασης- η νέα G-Class της Mansory είναι ότι πιο ακραίο μπορεί να βρει κανείς.

Ο πελάτης της Mansory που έδωσε την εντολή για τις επεμβάσεις, επέλεξε το ανοιχτό καφέ δέρμα για όλες τις επιφάνειες της καμπίνας, ενώ ιδιαίτερα χαριτωμένη λεπτομέρεια, είναι το κουμπί της εκκίνησης του κινητήρα που βρίσκεται τοποθετημένο στην οροφή. Οι επεμβάσεις της Mansory στον twin turbo V8 των 4,0 λίτρων, έχουν κάνει την απόδοση να φτάνει τους 900 ίππους και τα 1.200 Nm ροπής.

Advertisement

Με αυτά τα δεδομένα, τα 100 χλμ./ώρα από στάση είναι υπόθεση που διαρκεί μόλις 3,3 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα του μοντέλου είναι ηλεκτρονικά περιορισμένη στα 250 χλμ./ώρα. Για κόστος μετατροπών μην ψάχνετε. Η Mansory απαντά μόνο «κατ’ ιδίαν» σε ενδιαφερόμενους που θα αποδείξουν πως είναι «ζεστοί» στο να πληρώσουν το τίμημα της κατοχής μιας τόσο ιδιαίτερης πρότασης.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το επιβλητικό Range Rover της Mansory
Η Mansory άλλαξε τα φώτα στη Ferrari SF90
Επίσημο: Αυτή είναι η καινούργια Mercedes-Benz E-Class (+video)