Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τη νέα Mercedes C-Class την περιμένουμε έτσι ακριβώς (Render)

Ελλάδα 17:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τη νέα Mercedes C-Class την περιμένουμε έτσι ακριβώς (Render)

ΝΕΑ

Τη νέα Mercedes C-Class την περιμένουμε έτσι ακριβώς (Render)

ΝΕΑ

Με τη C-Class να είναι το μοντέλο με τις περισσότερες πωλήσεις για τη Mercedes-Benz, δεν πρέπει να περιμένουμε μεγάλες αλλαγές στη σχεδίαση αλλά μια λογική «εξέλιξης» που θα επιτρέπει την παρουσίαση και σε αυτή την κατηγορία των σύγχρονων τεχνολογικών λύσεων της εταιρείας.

Advertisement
Advertisement

Τώρα που η νέα Mercedes S-Class έκανε επισήμως το ντεμπούτο της, το επόμενο πολυτελές sedan της Mercedes που πρόκειται να ανανεωθεί σημαντικά είναι η C-Class.

Πολλές «κατασκοπικές» λήψεις καμουφλαρισμένων πρωτοτύπων μας έδωσαν μια πρώιμη προεπισκόπηση του νέου αυτοκινήτου. Δεδομένου και του γεγονότος πως ο επικεφαλής της μάρκας, Ola Kallenius, έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι η επόμενη C-Class θα δανειστεί στυλ και τεχνολογία από την S-Class, ο «ψηφιακός καλλιτέχνης» ήταν σε θέση να αποδώσει με αρκετή ακρίβεια την εικόνα που πρέπει να περιμένουμε από την επόμενη γενιά της C-Class. Στο μπροστινό μέρος, το ψηφιακό σκίτσο δανείζεται στοιχεία από την facelift E-Class και τη νέα S-Class. Οι πιο λεπτοί μπροστινοί προβολείς βοηθούν στον εκσυγχρονισμό της εμφάνισης. Η νέα C-Class θα βασιστεί σε μια παραλλαγή της πλατφόρμας που ήδη χρησιμοποιείται από το μοντέλο, οπότε και οι εξωτερικές διαστάσεις δεν αναμένεται να αλλάξουν. Το εσωτερικό ωστόσο, αναμένεται να είναι πιο ευρύχωρο και πολυτελές από ποτέ. Οι «κατασκοπευτικές λήψεις» έδειξαν επίσης ότι η καμπίνα θα αναβαθμιστεί με το τελευταίο σύστημα ψυχαγωγίας, Mercedes MBUX και ένα πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων πίσω από το τιμόνι.

Advertisement
Advertisement

Κάτω από το εμπρός καπό, περιμένουμε να δούμε τη νέα C-Class να προσφέρεται με μια επιλογή τετρακύλινδρων και εξακύλινδρων βενζινοκινητήρων και πετρελαιοκινητήρων, καθώς και ένα πιο αποδοτικό plug-in υβριδικό σύνολο. Η Mercedes-AMG θα προσφέρει επίσης νέες παραλλαγές με τις επιδόσεις σε πρώτο πλάνο, συμπεριλαμβανομένης της νέας C53 που σύμφωνα με πληροφορίες θα αντικαταστήσει τη C43. Αυτή η παραλλαγή αναμένεται να χρησιμοποιεί τον ίδιο τετρακύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 2,0 λίτρων με την Mercedes-AMG A45 S. Στην κορυφή της γκάμας θα είναι η επόμενη γενιά AMG C63, η οποία θα διαθέτει ένα υβριδικό σύνολο που θα συνδυάζει την ηλεκτρική απόδοση με ένα turbo τετρακύλινδρο χωρητικότητας 2 λίτρων με συνολική απόδοση ισχύος που θα ξεπερνά τους 500 ίππους. Η νέα γενιά του μοντέλου, αναμένεται να αποκαλυφθεί επισήμως μέσα στο 2021.

Δείτε ακόμα:

Advertisement

Νέα Mercedes-Benz S-Class: Η επιτομή της καινοτομίας (VIDEO)

Mercedes-Benz: Πρώτο premium brand και για το 2019

Advertisement

Δοκιμή: Mercedes C 200 Auto