Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι γίνεται με την Toyota GR Corolla των 300+ ίππων;

Ελλάδα 15:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι γίνεται με την Toyota GR Corolla των 300+ ίππων;

ΝΕΑ

Τι γίνεται με την Toyota GR Corolla των 300+ ίππων;

ΝΕΑ

Καιρό τώρα έχουν κυκλοφορήσει σε ιαπωνικό έντυπο μερικές φωτογραφίες για το νέο υπερόπλο της Toyota που πιθανότατα θα αποδίδει 300+ ίππους και θα έχει το ίδιο 1.600άρη μοτέρ του GR Yaris.

Advertisement
Advertisement

Η έξαρση μπορεί να ανήκει στην ηλεκτροκίνηση, αλλά τον επίλογο για τα μοντέλα υψηλών επιδόσεων με κινητήρες εσωτερικής καύσης, δίχως κανένα ίχνος υβριδοποίησης, φαίνεται πως τον έχει η Toyota.

Η οποία, μετά το μύθο που χτίζει το GR Yaris, πρόκειται πολύ σύντομα να μας  αποκαλύψει επίσημα και την GR Corolla που θα έχει την ίδια συνταγή. Για την περίσταση η ισχύς του τρικύλινδρου μοτέρ αναμένεται να ξεπεράσει τα 300 άλογα με τους μηχανικούς της Toyota να κάνουν και πάλι το θαύμα τους.

Από τα όσα γνωρίζουμε έως τώρα και από αυτά που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, η τετρακίνηση θα είναι η ίδια με του GR Yaris και η ισχύ θα περνά στους τροχούς μέσω ενός μηχανικού κιβωτίου έξι σχέσεων. Όσο για το βάρος δεν θα ξεπερνά τα 1.340 κιλά.

Advertisement
Advertisement

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν πριν από καιρό σε ιαπωνικό έντυπο φαίνεται να είναι πραγματικές (ή πολύ κοντά στις πραγματικές) και μας δείχνουν μια εκδοχή της Corolla που έχει όλα τα απαραίτητα πολεμοφόδια.

Από μπροστά ξεχωρίζει η χαρακτηριστική μάσκα με τις μεγάλες εισαγωγές του αέρα και το πλεχτό της γρίλιας, ενώ την προσοχή τραβά και η εισαγωγή του αέρα στο καπό. Από τα πλάγια διακρίνονται οι τονισμένοι θόλοι των τροχών και ειδικότερα των πίσω. Στο πίσω μέρος υπάρχει ένας εμφατικός διαχύτης με δύο απολήξεις στα άκρα ενώ ψηλότερα βρίσκεται και η απαραίτητη αεροτομή.

Advertisement

Αυτά για την ώρα αφού είναι σίγουρο πως πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσουν περισσότερες πληροφορίες για την GR Corolla, η οποία στο θέμα της τιμής πώλησης δεν θα διαφέρει πολύ από εκείνη του GR Yaris. Το οποίο στην χώρα μας κοστίζει από 42.670 ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πώς αποφάσισε η Toyota να κατασκευάσει το GR Yaris;
Γιατί η βασική έκδοση του Toyota GR86 βγαίνει με… σιδερένιες ζάντες;
Έρχεται το ακόμα πιο σκληροπυρηνικό Toyota GR Yaris