Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θα θέλαμε ένα τέτοιο μοντέλο από την Mercedes-AMG;

Ελλάδα 11:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα θέλαμε ένα τέτοιο μοντέλο από την Mercedes-AMG;

ΝΕΑ

Θα θέλαμε ένα τέτοιο μοντέλο από την Mercedes-AMG;

ΝΕΑ

Ο Rain Prisk ξαναχτύπησε με τη δημιουργία ενός μοντέλου που με τα σήματα της Mercedes-AMG θα μπορούσε να είναι άνετα ανταγωνιστής του Audi R8.

Advertisement
Advertisement

Το πρωτότυπο που προτείνει σε μορφή ψηφιακού σκίτσου ο καλλιτέχνης του είδους Rain Prisk, είναι αντικειμενικά πολύ ενδιαφέρον.

Η Mercedes-Benz δεν έχει ακόμη στη γκάμα της κάποιο μοντέλο με τον κινητήρα στο κέντρο για να ανταγωνιστεί τα σημερινά supercars. Σίγουρα, η Mercedes-AMG GT Black Series βρίσκεται σε αυτό το επίπεδο όσον αφορά την απόδοση ισχύος μεταξύ άλλων αλλά όπως φαίνεται η γερμανική μάρκα δεν έχει στα πλάνα της την παρουσίαση κάποιου supercar με τον κινητήρα στο κέντρο, έτσι όπως θα οριζόταν ένα ανταγωνιστικό μοντέλο για το Audi R8 για παράδειγμα. Παλιότερα είχε δημιουργήσει το CLK GTR αλλά αυτό ήταν ένα μοντέλο που δημιουργήθηκε μόνο για τις ανάγκες της έγκρισης τύπου και της αναγνώρισης της αγωνιστικής έκδοσης του αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Αυτό που οραματίστηκε ο Rain Prisk, με την πρώτη ματιά, είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον. Προς τα πίσω, παραπέμπει σε μοντέλο της Lamborghini και με γνώμονα την ιδανική αεροδυναμική συμπεριφορά, η σχεδίασή του έρχεται να γίνει ιδιαίτερα δυναμική. Η ρευστή σιλουέτα, σίγουρα έχει να «πει» πολλά στους οπαδούς των κεντρομήχανων supercars, που είμαστε σίγουροι πως πολλοί από αυτούς θα ήθελαν τη Mercedes-AMG να έχει την τόλμη για να παρουσιάσει ένα τέτοιο μοντέλο. Επί του παρόντος, το πλησιέστερο πράγμα σε ένα supercar που διαθέτει η Mercedes είναι η Mercedes-AMG One, η οποία θα έχει ηλεκτροκινητήρες μαζί με κινητήρα εσωτερικής καύσης στο πίσω μέρος.

Δείτε ακόμα:

Advertisement

Πως θα ήταν μια κεντρομήχανη Rolls; Την απάντηση έχει ο Rain Prisk

Το Audi R8 Green Hell “χορεύει” στην πίστα (VIDEO)

Advertisement

Έρχεται νέα Mercedes SL με έως και 800 ίππους