Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πως θα ήταν μια κεντρομήχανη Rolls?

Ελλάδα 23:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πως θα ήταν μια κεντρομήχανη Rolls?

ΝΕΑ

Πως θα ήταν μια κεντρομήχανη Rolls?

ΝΕΑ

Αν απορούσατε κι εσείς, πως θα ήταν ένα supercar με τον κινητήρα στο κέντρο από την κορυφαία premium μάρκα Rolls Royce, ο Rain Prisk σας έχει την απάντηση.

Advertisement
Advertisement

Η Rolls-Royce παράγει τα πιο πολυτελή οχήματα στον πλανήτη. Μια κατηγορία αυτοκινήτων με την οποία δεν έχει ασχοληθεί ποτέ μέχρι σήμερα, είναι αυτή των supercars και ο Rain Prisk έρχεται με ένα ψηφιακό του όραμα, να «διορθώσει» αυτή την κατάσταση. Η αλήθεια είναι πως από τον συγκεκριμένο οραματιστή- καλλιτέχνη, έχουμε δει αρκετά ενδιαφέροντα και αληθοφανή σχέδια, κάποια από τα οποία θα μπορούσαν να είναι στο δρόμο προς την πραγματικότητα.

Advertisement
Advertisement

Κάτι τέτοιο έχει πετύχει και εδώ, με την προσαρμογή της αισθητικής των αυτοκινήτων της Rolls Royce σε αναλογίες supercar με τον κινητήρα στο κέντρο. Είναι χαρακτηριστικό και άξιο αναφοράς, το ότι δεν έχει χρησιμοποιηθεί τίποτα από το πλέον πρόσφατο φουτουριστικό πρωτότυπο της Rolls Royce, παρά μόνο στοιχεία από υπάρχοντα μοντέλα- όπως είναι η προηγούμενη γενιά Rolls-Royce Phantom Coupe, με επεμβάσεις στους προβολείς.