Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θα πληρώνατε για ένα «πνιγμένο»;

Ελλάδα 11:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πληρώνατε για ένα «πνιγμένο»;

ΝΕΑ

Θα πληρώνατε για ένα «πνιγμένο»;

ΝΕΑ

Το εικονιζόμενο Acura NSX, ήταν στην κοίτη ενός ποταμού για περισσότερα από 20 χρόνια και αφού το έβγαλαν από εκεί, προσφέρθηκε για πώληση.

Advertisement
Advertisement

Το θέμα είναι πως όχι μόνο προσφέρθηκε για πώληση αλλά βρήκε και αγοραστή που έχει κάνει ήδη σχέδια για το πρώην «πνιγμένο».

Εδώ και πάρα πολύ καιρό έχουμε δει τις ενδείξεις πως η αγορά των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, χωρίς κατ’ ανάγκη να μιλάμε για κάποιο κλασικό μοντέλο, έχει «ξεφύγει». Μπροστά μας όμως έχουμε την απόλυτη απόδειξη πως υπάρχει χώρος για αγοραπωλησίες των πάντων. Αυτό το Acura NSX πρώτης γενιάς του, κλάπηκε από τον ιδιοκτήτη του κάποια στιγμή μέσα στη δεκαετία του ’90.

Advertisement
Advertisement

Οι αρχές ψάχνοντας για μια άλλη περίπτωση κλοπής αυτοκινήτου το 2019, έστειλαν δύτες στον ποταμό Yadkin στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ, όπου και ανακάλυψαν το NSX το οποίο στη συνέχεια ανέσυραν. Μετά το τέλος των τυπικών διαδικασιών που προβλέπονται από το νόμο, το αυτοκίνητο προωθήθηκε για πώληση.

Βλέποντας την κατάσταση του αυτοκινήτου, δεν ξέρουμε πόσο ρόλο μπορεί να έπαιξε το ότι είχε «μόλις» 62.764 χιλιόμετρα στο κοντέρ αλλά πάντως, είναι γεγονός πως βρέθηκε αγοραστής. Μάλιστα, φέρεται να πλήρωσε κιόλας σχεδόν 8.000 ευρώ για να το αποκτήσει! Σε αυτή τη θλιβερή κατάσταση, το NSX χωρίς κινητήρα, τζάμια αλλά και με πολλά δομικά του στοιχεία σε αποσύνθεση, όπως αναφέρεται από τη μάνδρα που το πούλαγε, οι προσφορές ήταν πολλές.

Advertisement

Το αυτοκίνητο φέρεται να πουλήθηκε σε κάποιον από το Maryland που θα προσπαθήσει να το αποκαταστήσει, αν και όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, έχει έτοιμο και ένα εναλλακτικό σχέδιο. Βάσει αυτού, το NSX θα «κοπεί» -αφού καθαριστεί ενδελεχώς- και τα αξιοποιήσιμα τμήματα (αν υπάρχουν) θα προσφερθούν σε ιδιοκτήτες που πιθανόν τα έχουν ανάγκη για να «σώσουν» τα αυτοκίνητά τους.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
MotoGP Δοκιμές Portimao: Πιάστε την Ducati
Οδηγούμε το νέο Lexus RZ 450e στη Μασσαλία
Stroll: Από το χειρουργείο στους βαθμούς εντός δύο εβδομάδων!