Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θα μπορούσατε να ζήσετε σε ένα τόσο ακραίο σαλόνι;

Ελλάδα 12:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θα μπορούσατε να ζήσετε σε ένα τόσο ακραίο σαλόνι;

ΝΕΑ

Θα μπορούσατε να ζήσετε σε ένα τόσο ακραίο σαλόνι;

ΝΕΑ

Περί ορέξεως και ατέλειωτου χρήματος ουδείς λόγος, όμως το σαλόνι σ’ αυτό το έντονο πορτοκαλί χρώμα είναι σίγουρα ότι πιο υπερβολικό έχουμε δει. Και γι’ αυτό μάλλον θα αρέσει σε όσους έχουν τον τρόπο τους να το αγοράσουν.

Advertisement
Advertisement

H Brabus συνηθίζει να πηγαίνει τα πράγματα στα άκρα με όποια Mercedes καταπιάνεται, όμως εδώ μάλλον το παράκανε. Και η Mercedes-Maybach GLS 63 των 800 ίππων που παρουσίασε είναι ένα αυτοκίνητο που “τρομάζει” με την αισθητική του και το extreme γούστο του.

Στο αμάξωμα τα πράγματα είναι λίγο πολύ αναμενόμενα για ένα τέτοιο αυτοκίνητο από την Βrabus, με carbon fiber επενδύσεις σε διάφορα σημεία, έξτρα αεροδυναμικά βοηθήματα, ένα μεγάλο diffuser στο πίσω μέρος, και τεράστιες εξατμίσεις.

Advertisement
Advertisement

Μαζί έχουν γίνει και κάποιες άλλες προκλητικές αλλαγές, όπως για παράδειγμα οι ζάντες των 24(!) ιντσών με το πολύ ιδιαίτερο σχέδιο, κάτι που οδήγησε και σε αλλαγές στην ανάρτηση Airmatic η οποία έχει ρυθμιστεί ειδικά για αυτούς τους τροχούς και έχει χαμηλώσει κατά 25 χιλιοστά.

Παρ’ όλα αυτά το αμάξωμα δείχνει αρκετά συγκρατημένο σε σχέση με αυτό που αντικρύζει ο επίδοξος ιδιοκτήτης όταν ανοίγει την πόρτα και βλέπει το σαλόνι. Το οποίο είναι καλυμμένο από άκρη σε άκρη σε ένα ζαλιστικό πορτοκαλί δέρμα με πολύ μικρές πινελιές από carbon fiber σε διάφορα σημεία.

Advertisement

Οι απίστευτες ανέσεις και ο εξοπλισμός του κορυφαίου SUV της Mercedes παραμένουν αναλλοίωτες, όμως όλη αυτή η υπερβολή στο χρώμα σίγουρα κουράζει. Εκτός ίσως από όσους βλέπουν το αυτοκίνητο ως πρόκληση και δεν έχουν κανένα σκοπό να κινηθούν διακριτικά αλλά να κάνουν πολύ αισθητή την παρουσία τους.

Advertisement

Κάτι μάλλον εύκολο αν αν σκεφτούμε ότι όλη αυτή η υπερπαραγωγή λαμαρίνας και πορτοκαλί δέρματος κινείται από τον V8 των 4 λίτρων με απόδοση στους 800 ίππους, με την επιτάχυνση στο 0-100 να γίνεται σε 4,5 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 300 χλμ/ώρα.

Advertisement

Μπορεί στους περισσότερους όλο αυτό να μοιάζει χωρίς λόγο ακραίο, όμως η Βrabus δίνει την ευκαιρία στον καθένα να φτιάξει το αυτοκίνητο όπως το ονειρεύεται.

Αυτοί που έχουν τα χρήματα μπορούν να προχωρήσουν σε αυτό την υπερβολή. Οι υπόλοιποι μπορούμε να γίνουμε πορτοκαλί από την ζήλεια. Και απλά να ονειρευόμαστε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:|
Στα όρια του κιτς η Brabus 900 Rocket Edition
Η Brabus φτιάχνει την απόλυτη Mercedes G-Class
Το Brabus 800 θέλει μερικά supercars για πρωινό!