Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Tesla Cybertruck vs Lamborghini Urus Performante (+video)

Ελλάδα 13:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Tesla Cybertruck vs Lamborghini Urus Performante (+video)

ΝΕΑ

Tesla Cybertruck vs Lamborghini Urus Performante (+video)

ΝΕΑ

Ως τώρα, γκρινιάζαμε και κατακρίναμε την Tesla επειδή αργούσε να παρουσιάσει το Cybertruck. Πλέον, τρέχουμε και δεν φτάνουμε…

Advertisement
Advertisement

Η έναρξη παραγωγής του Cybertruck και η πρόσφατη παρουσίασή του από τους ανθρώπους της Tesla έβαλε τέλος σε μια πολύχρονη αναβλητικότητα και παράταση της δημιουργίας του.

Όσοι έχουν τη δυνατότητα να το οδηγήσουν σπεύδουν να το δουν από κοντά και να διαπιστώσουν τις ικανότητες του στον δρόμο.

Δημοσιογράφοι του αυτοκινητικού Τύπου και κάθε λογής χρήστες του διαδικτύου προσπαθούν να κάνουν ό,τι μπορούν για να δώσουν μια πρώτη εικόνα του Cybertruck και ένα «ξεχωριστό θέμα» (sic). Τελικά, όλοι καταλήγουν στο ίδιο κοινότοπο θέαμα: Σε έναν αγώνα drag race.

Advertisement
Advertisement

Αυτό έκαναν και οι συντελεστές της ιστοσελίδας carwow οι οποίοι αντιπαρέβαλαν το Tesla Cybertruck με μια Lamborghini Urus Performante στην κλασική διαδικασία επιτάχυνσης 1/4 του μιλίου (σημ.: 0-402 μέτρα).

Το Cybertruck ήταν η έκδοση Cyberbeast που διαθέτει τρεις ηλεκτροκινητήρες οι οποίοι έχουν μέγιστη συνδυαζόμενη ισχύ 845 ίππους και (φυσικά) κίνηση και στους τέσσερις τροχούς. Το βάρος του ξεπερνά τους τρεις τόνους φτάνοντας τα 3.179 κιλά με οδηγό και αποσκευές και τα 3.104 κιλά χωρίς αυτά.

Advertisement

Σε αυτή την έκδοση, το νέο αμιγώς ηλεκτροκίνητο pickup μοντέλο της Tesla επιταχύνεται από τα 0-100 χλμ./ώρα σε 2,7 δευτερόλεπτα, όπως ανακοινώνει η αμερικανική εταιρεία.

Advertisement

Πλάι του, στη γραμμή εκκίνησης, στήθηκε η Lamborghini Urus Performante. Το ιταλικό πολυτελές SUV επιδόσεων έχει τον V8 υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα ο οποίος αποδίδει 666 ίππους/6.000 σ.α.λ. και ζυγίζει 2.225 κιλά με οδηγό και αποσκευές και τα 2.150 κιλά χωρίς αυτά. Για το 0-100 χλμ./ώρα επιταχύνεται σε 3,3 δευτερόλεπτα.

Από τα παραπάνω, το Cybertruck Cyberbeast είναι σχεδόν έναν τόνο βαρύτερο από την Urus Performante! Θα τα καταφέρει να κερδίσει τη Lamborghini ή καλύτερα πόσο κοντά σε αυτό μπορεί να σταθεί το ιταλικό μοντέλο;

Advertisement

«Η συνέχεια επί της οθόνης», όπως λέμε με πλήρη τυπικότητα σε τέτοιες περιπτώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημο: Όλες οι λεπτομέρειες του Tesla Cybertruck (τιμές, video)
Αποκαλύφθηκε στο Instagram το εσωτερικό του Tesla Cybertruck (+video)
Πάτησε Ελλάδα η κορυφαία Lamborghini Urus Performante των 666 ίππων