Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αποκαλύφθηκε στο Instagram το εσωτερικό του Tesla Cybertruck (+video)

Ελλάδα 23:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκαλύφθηκε στο Instagram το εσωτερικό του Tesla Cybertruck (+video)

ΝΕΑ

Αποκαλύφθηκε στο Instagram το εσωτερικό του Tesla Cybertruck (+video)

ΝΕΑ

Ένα μικρό βίντεο που κυκλοφορεί στα social media πρόδωσε πολλές λεπτομέρειες σχετικά το με φουτουριστικό pickup της Tesla.

Advertisement
Advertisement

Πριν ακόμα καλά καλά λανσαριστεί και παραδοθεί στους ανθρώπους που το έχουν προπαραγγείλει, αρκετά στοιχεία έχουν γνωστοποιηθεί σχετικά με το Cybertruck και τον εσωτερικό του κόσμο.

Στο μικρό βίντεο που έχει δημοσιοποιηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται οι πίσω θέσεις να είναι αναδιπλούμενες, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος στο πίσω μέρος ανοιγοκλείνει μέσω συρόμενης πόρτας.

Η εμφάνιση του Cybertruck έχει φέρει πολλές αντιπαραθέσεις με το φουτουριστικό της στυλ, αλλά το εσωτερικό μοιάζει αρκετά συμβατικό, όπως μας έχει συνηθίσει η Tesla.

Advertisement
Advertisement

 

Είναι κατασκευασμένο έτσι ώστε να χωράει πέντε ανθρώπους και υιοθετεί μερικά στοιχεία που τα έχουμε ξαναδεί σε αυτοκίνητα της αμερικανικής εταιρείας. Ένα από αυτά είναι η μεγάλη οθόνη infotainment από όπου χειρίζεσαι με τα δάχτυλά σου τα πάντα, ακόμα και φορτίζεις τις συσκευές σου ασύρματα.

Advertisement

Στο βίντεο ωστόσο, φαίνονται και χαρακτηριστικά που δεν έχει ξαναπαρουσιάσει η Tesla, όπως το «τετραγωνισμένο» τιμόνι με το έμβλημα Cybertruck στο κάλυμμα των αερόσακων.

Η κεντρική κονσόλα δεν έχει πλέον συρόμενο κάλυμμα, αλλά φιλοξενεί ασύρματους φορτιστές μαζί με δύο θέσεις για πότήρια, μπουκάλια, καφέ κλπ.

Advertisement

Οι πίσω θέσεις δεν έχουν τίποτα το πολύπλοκο. Το κάτω προσκέφαλο μπορεί να αναδιπλωθεί, ώστε να δημιουργήσει έναν πιο διαμορφώσιμο χώρο, κάτι που δεν αποτελεί άγνωστη εικόνα.

Και οι τέσσερις πόρτες έχουν στο εσωτερικό διάφορα μικρά σημεία για αποθήκευση αντικειμένων. Οι επιβάτες πίσω μπορούν επίσης να διασκεδάζουν χάρη στην οθόνη αφής η οποία προσφέρει ψυχαγωγικές δυνατότητες.

Το μικρό βίντεο που πόσταρε στο Instagram ο χρήστης «LQVASSER» κλείνει με μία γρήγορη επίδειξη της συρόμενης πόρτας στο πίσω μέρος της οποίας χειρίζεσαι τη λειτουργικότητα με κουμπιά.

Advertisement

 

Παρατηρήθηκε επίσης με μία γρήγορη ματιά στο infotainment ότι η μπαταρία του Cybertruck βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στο 71%, που σημαίνει ότι ήθελε περίπου άλλα 55 λεπτά φόρτισης για να φτάσει στο 100%.

Αν ισχύει αυτό, τότε υπολογίζεται ότι η μπαταρία θα φτάνει τα 245 kW, εφόσον η ταχύτητα φόρτισης ανέρχεται στις 71 kWh βάσει της οθόνης.

Αυτό σημαίνει ότι το Cybertruck διαθέτει περίπου 2,5 φορές μεγαλύτερη μπαταρία από αυτήν του Tesla Model S Plaid.

Με άλλα λόγια, το φουτουριστικό pickup της Tesla θα έχει λογικά πολύ μεγάλη αυτονομία.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lourde-Quincy Vasser (@lqvasser)