ΝΕΑ

Video: Δύο Lamborghini εξαφανίζονται σε δευτερόλεπτα

Ελλάδα 15:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Δύο Lamborghini εξαφανίζονται σε δευτερόλεπτα

ΝΕΑ

Video: Δύο Lamborghini εξαφανίζονται σε δευτερόλεπτα

ΝΕΑ

Αυτή είναι ίσως η πιο… χαλαρή ληστεία που έχουμε αντικρίσει σε πανάκριβα supercars.

Advertisement

Οι υπάλληλοι στην αντιπροσωπεία της McLaren στη Βοστόνη ήρθαν αντιμέτωποι με ένα πολύ δυσάρεστο θέαμα όταν έφτασαν στη δουλειά τους.

Δύο πανάκριβες και σπάνιες Lamborghini είχαν κάνει φτερά από το γκαράζ του καταστήματος χωρίς κανείς να έχει αντιληφθεί πως συνέβη κάτι τέτοιο. Οι άνθρωποι της αντιπροσωπείας αφού κάλεσαν την αστυνομία, ανάτρεξαν τις κάμερες καταγραφής και εκεί οι περισσότερες απορίες του λύθηκαν.

Τα ξημερώματα της προηγούμενης ημέρας δύο ληστές ανενόχλητοι πλησίασαν τα αυτοκίνητα, μπήκαν σαν κύριοι μέσα και έφυγαν μέσα σε δευτερόλεπτα. Στο ένα βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα εμφανίζεται ένας άνδρας να πλησιάζει το αυτοκίνητο. Η Lamborghini Huracan ξεκλειδώνει σαν ο ληστής να είχε πάνω του το κλειδί του αυτοκινήτου. Στη συνέχεια κάθεται στη θέση του οδηγού και φεύγει σαν κύριος από το γκαράζ.

Advertisement

Σίγουρα το περίεργο της υπόθεσης είναι πως είναι δυνατόν ο ληστής να άνοιξε το αυτοκίνητο σαν να είχε το κλειδί πάνω του. Η αστυνομία δεν έχει διαλευκάνει ακόμα την υπόθεση, αλλά είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιήθηκε κάποια ηλεκτρονική συσκευή προσημείωσης του κλειδιού που απλά άνοιξε και έθεσε σε λειτουργία το αυτοκίνητο.

Ένα άλλο σενάριο είναι οι ληστές να είχαν πριν μερικές μέρες επισκεφθεί την αντιπροσωπεία και παριστάνοντας τους πελάτες να πήραν στα χέρια τους τα κλειδιά τα οποία κατάφεραν με κάποιον τρόπο να αντιγράψουν. Όπως και να έχει η Huracan και η Urus εξαφανίστηκαν και κανείς ακόμα δε γνωρίζει τι συνέβη.

Advertisement

Δείτε τη στιγμή της ληστείας.

Advertisement

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ληστεία καταλήγει σε φιάσκο λόγω χειροκίνητου κιβωτίου! (+video)
Απίστευτο: Δεν αποζημιώνεται η κλοπή Ι.Χ. σε μη ασφαλές σημείο!
Δείτε τι κλέβουν πλέον απο το αγαπημένο τους αυτοκίνητο

 

Advertisement