Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Teaser του πρωτότυπου της Porsche για το Le Mans

Ελλάδα 2:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Teaser του πρωτότυπου της Porsche για το Le Mans

ΑΓΩΝΕΣ

Teaser του πρωτότυπου της Porsche για το Le Mans

ΑΓΩΝΕΣ

Το πρωτότυπο της Porsche για την κατηγορία των Hypercars, είναι σε προχωρημένο στάδιο δοκιμών και η Γερμανική εταιρεία δίνει στη δημοσιότητα κάποιες εικόνες teaser.

Advertisement
Advertisement

Η Porsche ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη συμμετοχή της στο Πρωτάθλημα αγώνων αντοχής του 2023, με την πρωτιά στον 24ωρο του Le Mans να είναι ο πρώτος στόχος.

Η Porsche είναι έτοιμη να μπει και πάλι στον ανταγωνισμό της νέας κατηγορίας Hypercar από το 2023 για το πρωτάθλημα αντοχής. Στο πρωτάθλημα αντοχής, υπάρχουν δύο ξεχωριστές υποκατηγορίες στην Hypercar. Από τη μια είναι τα LMH που αφορά στα αυτοκίνητα που κατασκευάζονται σύμφωνα με τους τεχνικούς κανονισμούς Le Mans Hypercar.

Σε αυτήν την υποκατηγορία, υπάρχει πολύς χώρος για δημιουργικότητα από τους σχεδιαστές και τους τεχνικούς, ενώ επιτρέπεται και η χρήση υβριδικού συστήματος στον μπροστινό άξονα. Από την άλλη πλευρά, υπάρχει και η LMDh, υποκατηγορία στην οποία έχει επιλέξει να συμμετάσχει και η Porsche. Τα αυτοκίνητα της κατηγορίας αυτής, μπορούν να έχουν πλαίσιο από συγκεκριμένους κατασκευαστές, όπως είναι οι Dallara, Multimatic, Ligier και Oreca.

Advertisement
Advertisement

Η Porsche έχει επιλέξει την Multimatic για να συνεργαστεί, όπως και την Penske προκειμένου να φτιάξει το δικό της πρωτότυπο για την κατηγορία. Οι εκτενείς δοκιμές αναμένεται να αρχίσουν τον Ιανουάριο, προκειμένου να διασφαλιστεί πως η προετοιμασία είναι στο σωστό δρόμο για την έναρξη της εμπλοκής της αγωνιστικής ομάδας στο θεσμό, από το 2023. Στις πρώτες εικόνες- teaser του πρωτοτύπου, οι λεπτομέρειες είναι πραγματικά εντυπωσιακές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
24h Le Mans: 4η συνεχόμενη νίκη για Toyota
Μια 911 GT3 εμπνευσμένη από την Porsche 956 που κέρδισε το Le Mans
Η Porsche επιστρέφει στο Le Mans το 2023

Advertisement

 

 

Advertisement