Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τα προγράμματα οδήγησης του Peugeot e-208

Ελλάδα 6:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα προγράμματα οδήγησης του Peugeot e-208

ΝΕΑ

Τα προγράμματα οδήγησης του Peugeot e-208

ΝΕΑ

Το νέο ηλεκτρικό και ευφυές Peugeot e-208 σου παρέχει μέσω έξυπνων προγραμμάτων οδήγησης την δυνατότητα να επιλέξεις τον τρόπο που θέλεις να κινηθείς ανά πάσα στιγμή.

Advertisement
Advertisement

Καταρχάς, σου προσφέρει την αμέριστη δυνατότητα να διανύσεις απρόσκοπτα 362 πραγματικά χιλιόμετρα χωρίς ενδιάμεση φόρτιση παρακαλώ…(βάσει WLPT).

Η φόρτιση μάλιστα επιτυγχάνεται στο άψε σβήσε. Η Peugeot προσφέρει το e-208 σε δύο εκδόσεις σχετικά με τους on-board φορτιστές: μία με 7,4 kW και μία με 11,0 kW. Η φόρτισή σε οικιακή πρίζα διαρκεί 16 ώρες, σε ένα wallbox των 11 kW 7,5 ώρες και σε ταχυφορτιστή των 100 kW DC μόλις 30 λεπτά (από 0 σε 80%).

Advertisement
Advertisement

Πέρα από τα παραπάνω, το έξυπνο μικρό ηλεκτρικό της Peugeot αξιοποιεί την ενέργεια, βάσει των εκάστοτε επιθυμιών του οδηγού:

Έτσι έχουμε τα εξής προγράμματα:

Eco για εξοικονόμηση ενέργειας και για ακόμη λιγότερο άγχος σχετικά με τα διαθέσιμα χιλιόμετρα εντός και εκτός πόλης,

Advertisement

Normal για τη μέγιστη δυνατή άνεση σε καθημερινή χρήση, χωρίς παράλληλα να θυσιάζεται η άμεση απόκριση στο γκάζι αλλά και η σχετική οικονομία ρεύματος και τέλος,

Advertisement

Sport που μεγιστοποιεί τις επιδόσεις στο έπακρο τοποθετώντας ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπο του τυχερού οδηγού που εκτιμά τις σπορ κατασκευές.

Το νέο Peugeot e-208 δεν σταματά όμως σε αυτά, αφού διαθέτει σύστημα ανάκτησης της ενέργειας ώστε να φορτίζεται η μπαταρία κάθε φορά που το αυτοκίνητο επιβραδύνει.

Advertisement

Η λειτουργία Brake διαθέτει μάλιστα δύο επίπεδα πέδησης, “Μέτρια” για αντίστοιχη αίσθηση με εκείνη ενός αυτοκινήτου με συμβατικό θερμικό κινητήρα και “Ισχυρή” για ακόμη πιο δυνατό φρενάρισμα με το άφημα του γκαζιού, έτσι ώστε να παρέχεται παράλληλα και η δυνατότητα κίνησης “one pedal”, χωρίς την ανάγκη χρήσης του πεντάλ του φρένου. Εντός πόλης αυτό διατηρεί ακόμη πιο ξεκούραστο τον οδηγό, ο οποίος δεν κάνει σχεδόν τίποτα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H ηλεκτρική “καρδιά” του Peugeot e-208
Peugeot e-208 & e-2008: Με αυξημένη αυτονομία και κορυφαία χαρακτηριστικά απόδοσης
Peugeot e-208: Σχεδίαση που… ηλεκτρίζει