Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Peugeot e-208: Σχεδίαση που… ηλεκτρίζει

Ελλάδα 1:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Peugeot e-208: Σχεδίαση που… ηλεκτρίζει

ΝΕΑ

Peugeot e-208: Σχεδίαση που… ηλεκτρίζει

ΝΕΑ

Ένας λέων για φίλημα, το Peugeot e-208 υιοθετεί ξεχωριστή σχεδίαση, αρμονικές και μοντέρνες γραμμές, ισχυρή προσωπικότητα. Το σπουδαιότερο, είναι ακόμη πιο κομψό από το «απλό» 208.

Advertisement
Advertisement

Το ηλεκτρικό e-208, κληρονομεί κάθε μεγάλο ατού της συμβατικής έκδοσης, όπως είναι πρωτίστως η αψεγάδιαστη σιλουέτα του που κάνει τα μάτια του θεατή να γυρίσουν άμεσα.

Η τελευταία, βέβαια, διανθίζεται με κάποιες ξεχωριστές πινελιές που εκτοξεύουν το στιλ του ηλεκτρικού e-208. Στο σμιλευμένο αμάξωμα εδρεύει το δίχρωμο μονόγραμμα, η γρίλια της μάσκας δένει αρμονικά με το χρώμα του αμαξώματος, τα γυαλιστερά μαύρα τόξα των φτερών που δημιουργούν όμορφη αντίθεση και φυσικά οι ζάντες αλουμινίου 17’’ οι οποίες πέρα από εντυπωσιακές συμβάλλουν και στη βελτίωση της αεροδυναμικής.

Η αισθητική του e-208 με το νεανικό και μαζί δυναμικό σχήμα ενθουσιάζει τους πάντες, αποτελώντας μία πρόταση που άλλαξε για πάντα τη σχεδιαστική αντίληψη ολόκληρης της κατηγορίας και όχι μόνο.

Advertisement
Advertisement

Εντός δεν θα μπορούσε να μην κυριαρχεί αυτός ο νέος σχεδιαστικός δυναμισμός που χαρακτηρίζει όλα τα Peugeot νέας γενιάς, ο οποίος συνδυάζεται με εξαιρετικής ποιότητας υλικά και εννοείται μία premium αύρα που ξεχωρίζει αμέσως το e-208 από οποιοδήποτε άλλο αυτοκίνητο πωλείται σήμερα.

Ο εντυπωσιακός ψηφιακός πίνακας οργάνων i-Cockpit και η μεγάλη οθόνη πολυμέσων εξακολουθούν να δίνουν το στίγμα του ξεχωριστού design και σε ταξιδεύουν μεμιάς στο μέλλον της αυτοκίνησης. Οι σχεδιαστές του e-208 δικαιούνται πολλά συγχαρητήρια αφομοιώνοντας σε ένα compact σχήμα όλες εκείνες τις αισθητικές υπερβάσεις που μαγνητίζουν απευθείας το βλέμμα.

Advertisement

Το ηλεκτρικό e-208 είναι η κορυφαία επιλογή για όποιον θέλει να ξεχωρίζει με το καλημέρα προσδίδοντας χρώμα στη μουντή πραγματικότητα των μεγαλουπόλεων. Χάρμα ιδέσθαι λοιπόν το μικρό ηλεκτρικό της Peugeot με την έξυπνη σχεδίαση και τη γαλλική φινέτσα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Peugeot e-208: H εμπειρία της ηλεκτροκίνησης για όλους
Peugeot e-208: Ηλεκτροκίνηση για όλους και σε προσιτή τιμή
Peugeot e-208: Oι 10+1 λόγοι γιατί να επιλέξετε ηλεκτρικό

 

Advertisement