Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τα πάντα μέσω της εφαρμογής MyMazda (+video)

Ελλάδα 8:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα πάντα μέσω της εφαρμογής MyMazda (+video)

ΝΕΑ

Τα πάντα μέσω της εφαρμογής MyMazda (+video)

ΝΕΑ

Μπορείς να ελέγξεις το Mazda σου μέσα από την εφαρμογή, να το κλειδώσεις/ξεκλειδώσεις και πολλά άλλα.

Advertisement
Advertisement

Πλέον σχεδόν όλα μπορούν να γίνουν μέσα από το smartphone. Κατεβάζοντας μια εφαρμογή έχεις τον έλεγχο του σπιτιού, των social media και φυσικά του αυτοκινήτου σου. Η εφαρμογή MyMazda επιτρέπει να ελέγχεις το αυτοκίνητό σου, όποια στιγμή θέλεις είτε αυτό είναι να δεις εάν είναι κλειδωμένο είτε την πίεση των ελαστικών.

Την εφαρμογή μπορείτε να την κατεβάσετε εδώ.

Πρόσφατα η Mazda λάνσαρε και το νέο CX-60, που συνεργάζεται με την εφαρμογή MyMazda. Το Mazda CX-60 PHEV είναι το πρώτο, που θα έρθει στην Ευρώπη, με σύστημα κίνησης που συνδυάζει ένα τετρακύλινδρο κινητήρα βενζίνης άμεσου ψεκασμού Skyactiv-G 2.5 με έναν μεγάλο ηλεκτροκινητήρα 100 kW και μια μπαταρία υψηλής χωρητικότητας 17,8 kWh / 355V.

Advertisement
Advertisement

Ο κινητήρας και το ηλεκτρικό μοτέρ προσφέρουν συνολική ισχύ 327 ίππων και 500 Nm ροπής, κάτι που το κάνει το πιο ισχυρό αυτοκίνητο παραγωγής της Mazda. Το CX-60 PHEV, επιταχύνει από 0-100 χλμ. σε μόλις 5,8 δευτερόλεπτα και έχει τελική ταχύτητα 200 χλμ/ώρα (περιορισμένη). Η κατανάλωση καυσίμου WLTP είναι μόλις 1,5-1,6 l/100 χλμ και οι συνδυασμένες εκπομπές CO2 WLTP στα μόλις 33-37 γρμ/χλμ. Επιπλέον προσφέρει 63 χιλιόμετρα οδήγησης με τον ηλεκτροκινητήρα σε ταχύτητες έως 100 χλμ/ώρα. Με κανονική φόρτιση εναλλασσόμενου ρεύματος (συμβατή με τροφοδοτικά 220-240V) η μπαταρία μπορεί να φορτιστεί πλήρως (από άδεια) σε περίπου 4 ώρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέος κινητήρας diesel για το Mazda CX-60 (+video)
Ανανεωμένο Mazda CΧ-30 με 3 κινητήρες E-Skyactiv
Όλα όσα γνωρίζουμε για το νέο Mazda MX-5