Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τα νεότερα για το ανανεωμένο Renault Captur

Ελλάδα 3:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα νεότερα για το ανανεωμένο Renault Captur

ΝΕΑ

Τα νεότερα για το ανανεωμένο Renault Captur

ΝΕΑ

Η Renault συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης του επανασχεδιασμένου Captur και το crossover μοντέλο της αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα εντός του 2024.

Advertisement
Advertisement

Με το Captur, η Renault έδειξε για ακόμα μία φορά ότι είναι σε θέση να αλλάξει τα δεδομένα σε μια κατηγορία οχημάτων. Το crossover μοντέλο της απέδειξε ότι η πρακτικότητα και η ευρυχωρία μπορούν να είναι σε μεγάλο βαθμό ακόμα και σε οχήματα μικρότερων κατηγοριών.

Το 2019 παρουσιάστηκε η δεύτερη γενιά του (φωτογραφίες) η οποία είναι αισθητά μεγαλύτερη από την πρώτη. Τώρα, έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για την επικαιροποίησή της, την αισθητική και τεχνολογική αναβάθμισή της, συγκριτικά.

Οι ως τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι το αμάξωμα του επανασχεδιασμένου Captur θα διαθέτει σχεδίαση η οποία θα έχει στοιχεία από το πρόσφατα ανανεωμένο Clio V.

Οι εικόνες που βλέπετε προέρχονται από διαρροή από το ευρωπαϊκό γραφείο κατάθεσης ευρεσιτεχνιών.

Advertisement
Advertisement

Έτσι, αναμένουμε ότι το crossover μοντέλο θα διαθέτει μάσκα και φωτιστικά σώματα τα οποία θα μοιάζουν με αυτά του γαλλικού supermini.

Αυτό σημαίνει ότι το επανασχεδιασμένο Captur θα έχει περισσότερες ακμές και πιο «επιθετική» όψη, σε σχέση με ό,τι ισχύει τώρα. Επίσης, αναμένεται να έχει ενσωματωμένο στη γρίλια του το καινούργιο εμπορικό έμβλημα της Renault.

Στο πίσω μέρος, οι αλλαγές θα είναι μικρότερες και θα εντοπίζονται κυρίως στα φώτα και στον προφυλακτήρα. Σύμφωνα με όσα είναι γνωστά, οι άνθρωποι της γαλλικής εταιρείας πιθανόν θα καταργήσουν το χρώμιο στο αμάξωμα σε κάποιες από τις εξοπλιστικές εκδόσεις του μοντέλου.

Advertisement

Σε ό,τι αφορά στις τελευταίες, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες υπάρχει το ενδεχόμενο να προστεθεί και ακόμα μία η οποία θα έχει πιο σπορ στοιχεία (σημ.: «Esprit Alpine»).

Advertisement

Θυμίζουμε ότι στο πλαίσιο του Ομίλου Renault Alliance η Mitsubishi θα επανέλθει δυναμικότερα στην ευρωπαϊκή αγορά με τα νέα Colt και ASX τα οποία θα βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στα Clio V και επανασχεδιασμένο Captur αντίστοιχα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Renault Captur Hybrid 1.3 TCe 140 EDC
Συμμαχία VW-Renault για ηλεκτρικό κάτω των 20.000 ευρώ!
Δείτε τις πρώτες εικόνες του νέου Renault 5 E-Tech παραγωγής

Advertisement