Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στον «αέρα» ο διαμορφωτής για το Golf GTI

Ελλάδα 3:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στον «αέρα» ο διαμορφωτής για το Golf GTI

ΝΕΑ

Στον «αέρα» ο διαμορφωτής για το Golf GTI

ΝΕΑ

Η πρεμιέρα της διάθεσης του Volkswagen Golf GTI στην Γερμανική αγορά σηματοδοτείται με την έναρξη λειτουργίας και του διαμορφωτή του μοντέλου ο οποίος αποκαλύπτει και όλες τις επιλογές που μπορούν να συνοδεύουν τη νέα γενιά του θρυλικού hot-hatch

Advertisement
Advertisement

Με την βασική έκδοση να ξεκινά στη Γερμανία από τα 37.607 ευρώ το Golf GTI συνεχίζει στα τιμολογιακά επίπεδα της προηγούμενης γενιάς έχοντας βέβαια ένα ευρύτατο πλαίσιο επιλογών πρόσθετου εξοπλισμού ο οποίος μπορεί να πλαισιώσει το εξαιρετικά πλούσιο τεχνολογικό υπόβαθρο της νέας γενιάς του μοντέλου.

Σύμφωνα λοιπόν με τα δεδομένα του διαμορφωτή που έχει ενεργοποιηθεί στο γερμανικό site της Volkswagen βλέπουμε πως το Golf GTI 8ης γενιάς συνοδεύεται στάνταρ από αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG καθώς και με την έκδοση του 2.0 TSI των 245 ίππων η οποία έως τώρα προσφερόταν με το πακέτο Performance. Επιπλέον κομμάτι του βασικού εξοπλισμού είναι ο πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων και τα φώτα LED.

volkswagen golf gti

Advertisement
Advertisement

Από εκεί και πέρα αν και στις περισσότερες φωτογραφίες που έχουμε απολαύσει το Golf GTI φορά τροχούς 18 ιντσών η βασική τοποθέτηση θα αφορά μικρότερες ζάντες 17 ιντσών ενώ προαιρετικά είναι και τα φώτα ημέρας με εξαγωνικό σχέδιο.

Πάντως σχεδόν παράλληλα με το λανσάρισμα του Golf GTI η Volkswagen ξεκίνησε τη διάθεση και του plug-in υβριδικού GTE με ακριβώς ίδια ισχύ αλλά ένα σαφώς πιο πράσινο και οικολογικό πρόσημο που βέβαια συνοδεύεται και από μια πιο αλμυρή τιμή η οποία στη Γερμανία ξεκινά από τα 41.667 ευρώ.

volkswagen golf gti

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Το εντυπωσιακό VW Golf GTE HyRacer

Advertisement

Οι παραγγελίες του VW ID.4 ξεκινούν μετά τις 23 Σεπτεμβρίου

Δοκιμή: VW Golf 1.5 TSI 130PS ACT