Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οι παραγγελίες του VW ID.4 ξεκινούν μετά τις 23 Σεπτεμβρίου

Ελλάδα 11:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι παραγγελίες του VW ID.4 ξεκινούν μετά τις 23 Σεπτεμβρίου

ΝΕΑ

Οι παραγγελίες του VW ID.4 ξεκινούν μετά τις 23 Σεπτεμβρίου

ΝΕΑ

Η Volkswagen ανακοίνωσε ότι η λίστα παραγγελιών για το νέο ηλεκτρικό crossover της, το ID.4, πρόκειται να ανοίξει αμέσως μετά την online αποκάλυψή του στις 23 Σεπτεμβρίου.

Advertisement
Advertisement

Η αποκάλυψη, η οποία θα μεταδοθεί σε απευθείας σύνδεση, θα πραγματοποιηθεί μετά από πολλούς μήνες προσμονής, σημειώστε επίσης πως το ID.3 δεν πωλείται στις ΗΠΑ, οπότε το ID.4 θα είναι το πρώτο ηλεκτρικό όχημα που θα πουλά η VW στην άλλη όχθη του Ατλαντικού.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές θα μπορούν να μεταβούν στο διαδίκτυο μετά την αποκάλυψη και να χρησιμοποιήσουν τον διαμορφωτή για να προσδιορίσουν ακριβώς το μοντέλο της επιλογής τους. Στη συνέχεια, θα μπορούν να εξασφαλίσουν την κράτηση-παραγγελία καταβάλλοντας 100 δολάρια.

Advertisement
Advertisement

Μόλις ξεκινήσει η παραγωγή, οι κάτοχοι κρατήσεων των ΗΠΑ θα κληθούν να κλειδώσουν την παραγγελία τους και να την επιβεβαιώσουν με επιπλέον κατάθεση 400 δολάρια.

«Η διαδικτυακή πύλη κρατήσεων θα δώσει προτεραιότητα σε όσους είναι έτοιμοι να κάνουν τη μετάβαση σε ένα EV SUV», δήλωσε ο αντιπρόεδρος πωλήσεων και μάρκετινγκ της Volkswagen, Duncan Movassaghi. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε το μέλλον της Volkswagen με το κοινό μας. Είναι μια συναρπαστική λύση με μηδενικές εκπομπές στα συμπαγή SUV σήμερα”.

Η Volkswagen σχεδιάζει να προσφέρει το ID.4 και στις 50 πολιτείες της Αμερικής, σε ολόκληρο το δίκτυο της με περισσότερους από 600 αντιπροσώπους.

Advertisement

Οι προδιαγραφές παραμένουν ασαφείς, αλλά είναι κατανοητό ότι τα αρχικά μοντέλα θα είναι πισωκίνητα, ενώ τα τετρακίνητα θα προσφερθούν αργότερα. Η ισχύς είναι 201 ίπποι και η ροπή 310 Nm, ενώ οι AWD εκδόσεις θα αποδίδουν 302 ίππους και 450 Nm ροπής.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Η σημασία της αεροδυναμικής στο VW ID.4

Νέο teaser για το VW ID.4

Advertisement

«Καυτή» έκδοση GTX για το VW ID.4