Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το εντυπωσιακό VW Golf GTE HyRacer

Ελλάδα 17:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το εντυπωσιακό VW Golf GTE HyRacer

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το εντυπωσιακό VW Golf GTE HyRacer

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Κάθε χρόνο οι φίλοι της Volkswagen έχουν ένα ραντεβού που αποτελεί (κυρίως) ωδή στη λατρεία τους για τα δημιουργήματα του Βόλφσμπουργκ.

Advertisement
Advertisement

Το περίφημο GTI Meeting του Worthersee Treffen (δείτε περισσότερα σχετικά, πατώντας εδώ). Φέτος θα είχαμε το 39ης κατά σειρά ραντεβού στην όμορφη λίμνη της Αυστρίας, εκεί όπου συγκεντρώνονται τα πιο εντυπωσιακά μοντέλα της Volkswagen και όχι μόνο.

Όχι μόνο τα οχήματα παραγωγής αλλά μαζί τους, τα καλύτερα τροποποιημένα από ιδιώτες μοντέλα. Βελτιώσεις, επεμβάσεις, αισθητικές αλλά και ουσίας – στο Worthersee τα βλέπεις όλα.

Όμως κάθε χρόνο υπάρχει κι ένα κερασάκι στην τούρτα, με εκπαιδευόμενους μηχανολόγους/σχεδιαστές να ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους με τις ευλογίες της γερμανικής μάρκας, δημιουργώντας projects one-off μοντέλων. Και τέτοια έχουμε δει πολλά με το πέρασμα των χρόνων.

Advertisement
Advertisement

Φέτος, λόγω της παγκόσμιας πανδημίας του κορωνοϊού Covid-19, το GTI Meeting ματαιώθηκε. Ωστόσο αυτό δεν πάτησε φρένο στη δουλειά που γινόταν έτσι το μοντέλο που σας παραθέτουμε έγινε πραγματικότητα.

Ίσως όχι τόσο ακραίο όσο άλλα project του παρελθόντος αλλά και πάλι εντυπωσιακό. Αφορά στο Golf GTE Mk7 και τιτλοφορείται GTE HyRacer! Διαθέτει δραματική εμφάνιση, φουσκωμένο περιτύλιγμα, ποδιές στο πλάι, σπλίτερ εμπρός, σπόιλερ οροφής πίσω, νέου σχεδιασμού προφυλακτήρες, νέες ζάντες 19 ιντσών και τεράστιο διαχύτη – αυτά είναι μόνο μερικά από τα ξεχωριστά εμφανισιακά στοιχεία του χαμηλωμένου μοντέλου.

Αντίστοιχες επεμβάσεις έχουν γίνει και στο εσωτερικό, με το ταμπλό και το τιμόνι ντυμένα με αλκαντάρα, ραφές σε μπλε χρώμα για αντίθεση κ.α. Εναρμονισμένο με την σπορ εμφάνισή του, το Volkswagen Golf GTE HyRacer αποδίδει 250 άλογα!

Advertisement

Όχι κι άσχημα για δουλειά εκπαιδευόμενων, δεν νομίζετε;

volkswagen-Golf-GTE-HyRacer-c1000x600

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Αυτό είναι το νέο Estate VW Golf R στην έκδοση Alltrack

Με 330 άλογα το νέο Volkswagen Golf R

Το πρώτο αγωνιστικό VW Golf GTI Mk8

Advertisement