Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στην ουρά δεκάδες ηλεκτρικά αυτοκίνητα (+video)

Ελλάδα 16:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στην ουρά δεκάδες ηλεκτρικά αυτοκίνητα (+video)

ΝΕΑ

Στην ουρά δεκάδες ηλεκτρικά αυτοκίνητα (+video)

ΝΕΑ

Ένα από τα μεγαλύτερα ζητήματα για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα δεν αφορά μόνο στην διαδικασία φόρτισης αλλά και στις ουρές που δημιουργούνται στα δημόσια σημεία.

Advertisement
Advertisement

Ένα όμορφο Σαββατοκύριακο είναι ότι πρέπει για να κάνει κανείς μία ήσυχη και «πράσινη» βόλτα στην ύπαιθρο με το ηλεκτρικό του αυτοκίνητο.

Ωστόσο, το παρακάτω βίντεο μας δείχνει τι πρέπει να προσέξει κανείς πριν ξεκινήσει. Τι είναι αυτό; Καλό είναι να φύγετε από το σπίτι σας με πλήρως φορτισμένο το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο.

Πάντως, ακόμη και στη συνέχεια του ταξιδιού σας μην περιμένετε να φτάσετε στον τελικό προορισμό, αφού καλό θα ήταν να φορτίσετε νωρίτερα στον αυτοκινητόδρομο και σε σημεία με το μικρότερο… ενδιαφέρον.

Advertisement
Advertisement

Ποιος ο λόγος; Δείτε το παρακάτω βίντεο όπου δεκάδες Tesla περιμένουν στην σειρά για να φορτίσουν. Το μόνο σίγουρο είναι πως για τους τελευταίους θα περάσουν τόσες ώρες που ίσως και να φάνε το μισό τους διήμερο. Το συμβάν τραβήχτηκε σε περιοχή που υπάρχει ένα δίκτυο από ταχυφορτιστές της Tesla.

Advertisement

Όπου και να βρίσκεται αυτή η περιοχή, το συμβάν αναδεικνύει ένα τεράστιο πρόβλημα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε όσο τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα αυξάνονται. Αυτό της ανεπάρκειας των σημείων φόρτισης και τις τεράστιες ουρές που θα δημιουργούνται.

Μπορείτε να φανταστείτε μια τέτοια κατάσταση στην διάρκεια του ταξιδιού σας για τις καλοκαιρινές σας διακοπές;

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
O απίστευτος λόγος που μειώθηκαν οι κλήσεις για ταχύτητα
Hummer EV, ψηλώνει για να… ξεκολλήσει (+video)
Πως η Mercedes έσωσε την Τesla και έχασε 76 δισ. δολάρια