Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Hummer EV, ψηλώνει για να… ξεκολλήσει (+video)

Ελλάδα 16:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Hummer EV, ψηλώνει για να… ξεκολλήσει (+video)

ΝΕΑ

Hummer EV, ψηλώνει για να… ξεκολλήσει (+video)

ΝΕΑ

H GMC ετοιμάζει μια ενημέρωση του λογισμικού του νέου Hummer EV, η οποία θα χαρίζει περισσότερες off-road ικανότητες στο ηλεκτρικό αγρίμι.

Advertisement
Advertisement

Μια δωρεάν ενημέρωση λογισμικού αναπτύσσει η GMC για το ηλεκτρικό της off-road όχημα, η οποία επιτρέπει στις αεραναρτήσεις του μοντέλου να ψηλώνουν ακόμα περισσότερο από πριν και να φτάνουν τα 404 χλστ. Αυτό το χαρακτηρίζει ως “Extract Mode” και παρέχει στο ηλεκτρικό Hummer μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος ακόμα και από τα Ford F-150 Raptor, Bronco Raptor και άλλα.

Σε φυσιολογικές συνθήκες το Hummer EV κάθεται σε ύψος 257 χλστ. από το έδαφος και οι γωνίες προσέγγισης και φυγής είναι 41,5 και 31,6 μοίρες αντίστοιχα. Στο πρόγραμμα “Raised” το ύψος αγγίζει τα 302 χλστ., αυξάνοντας -όπως είναι φυσικό- και τις μοίρες.

Advertisement
Advertisement

Το νέο “Extract Mode”, όχι μόνο προσφέρει μια απόσταση 404 χλστ., αλλά οι γωνίες προσέγγισης και φυγής είναι στα 49,7 μοίρες και 38,4 μοίρες αντίστοιχα. Εντυπωσιακές τιμές για ένα off-road όχημα. Παράλληλα, μπορεί να κάνει βουτιά με την επιφάνεια του νερού να είναι έως 813 χλστ.

Το λογισμικό θα είναι διαθέσιμο σε όλους τους πελάτες της έκδοσης Hummer EV Edition 1.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
GMC Hummer EV: Δοκιμές και ευχαρίστηση στο χιόνι
Ο Lebron James εντυπωσιάζεται από το νέο GMC Hummer EV (+vid)
Ενισχύεται η οδική ασφάλεια στον Κηφισό!