Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στην Ελλάδα το νέο Honda Jazz e:HEV (+τιμές)

Ελλάδα 7:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στην Ελλάδα το νέο Honda Jazz e:HEV (+τιμές)

ΝΕΑ

Στην Ελλάδα το νέο Honda Jazz e:HEV (+τιμές)

ΝΕΑ

Η Honda αναβάθμισε το καινούργιο Jazz e:HEV σε σύντομο χρονικό διάστημα έπειτα από την παρουσίασή του και η ελληνική αντιπροσωπεία το διαθέτει ήδη στην χώρα μας.

Advertisement
Advertisement

Το Jazz e:HEV, η καινούργια γενιά του supermini μοντέλου της Honda, αποτελεί ένα μεγαλύτερο τεχνολογικό βήμα απ’ ό,τι θα ανέμενε κάποιος. Πριν από λίγο καιρό η ιαπωνική εταιρεία το επικαιροποίησε σε όλους τους τομείς.

Το ανανεωμένο Jazz e:HEV έχει επανασχεδιασμένη μάσκα και εμπρός φωτιστικά σώματα τα οποία είναι πιο σκούρα, ενώ και οι προφυλακτήρες του είναι πιο αδρά διαμορφωμένοι και δείχνουν περισσότερο ανάγλυφοι από πριν.

Επίσης, διατίθεται και με καινούργια χρώματα στο αμάξωμά του, όπως και νέας σχεδίασης τροχούς.

Advertisement
Advertisement

Ωστόσο, πέραν των αισθητικών, έγιναν και αλλαγές ουσίας, δηλαδή αυτές που αφορούν στο υβριδικής διάταξης σύστημά του. Πλέον, ο ηλεκτροκινητήρας του αποδίδει 122 ίππους, 14 ίππους περισσότερους από πριν, ενώ ο δεύτερος -που λειτουργεί ως γεννήτρια- αποδίδει 106 ίππους, εννέα περισσότερους, συγκριτικά.

Αποδοτικότερος είναι και ο θερμικός κινητήρας του, δηλαδή ο 1.5 i – MMD βενζινοκινητήρας που αποδίδει 107 ίππους, εννέα περισσότερους από πριν. Οι αναβαθμίσεις σε όλο το κινητήριο σύστημα είχαν ως αποτέλεσμα να αυξηθεί η συνολική ισχύς του στους 122 ίππους (από τους 109), ενώ η μέγιστη ροπή παρέμεινε ίδια (σημ.: 131 Nm).

Advertisement

Οι τιμές πώλησης
Το αναβαθμισμένο Jazz e:HEV διατίθεται, πλέον, και στη χώρα μας. Η επίσημη ελληνική αντιπροσωπία ανακοίνωσε τις τιμές πώλησής του οι οποίες είναι οι εξής:

  • Honda Jazz e:HEV «Elegance»: Από 27.500 ευρώ.
  • Honda Jazz e:HEV «Advance»: Από 29.800 ευρώ.
  • Honda Jazz e:HEV «Sport»: Από 31.500 ευρώ.

Τέλος, η τιμή πώλησης του Honda Jazz e:HEV Crosstar, δηλαδή της crossover εκδοχής του, ξεκινά από τα από 31.700 ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οδηγούμε το νέο Honda Civic Type R
Πυροβολήστε ελεύθερα ότι δεν σας αρέσει στο δρόμο!
Αυτή είναι η εφαρμογή της Honda που σώζει τους νέους οδηγούς