Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Stellantis: Καινούργια ανταλλακτικά για τη Lancia Delta Integrale

Ελλάδα 17:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Stellantis: Καινούργια ανταλλακτικά για τη Lancia Delta Integrale

ΝΕΑ

Stellantis: Καινούργια ανταλλακτικά για τη Lancia Delta Integrale

ΝΕΑ

Ο όμιλος Stellantis θα παράγει νέα ανταλλακτικά OEM για μια σειρά κλασικών οχημάτων, συμπεριλαμβανομένης βέβαια της θρυλικής Lancia Delta HF Integrale Evoluzione.

Advertisement
Advertisement

Το “Heritage Parts”, η υποκατηγορία που είναι υπεύθυνη για τα ανταλλακτικά κλασικών αυτοκινήτων, αναμένεται να προσθέσει 31 πρωτότυπα ανταλλακτικά εξαρτήματα στον κατάλογό της.

Αυτά πρόκειται να αφορούν μεταξύ άλλων και τις Alfa Romeo GTV / Spider, Alfa Romeo GT, 147, 156, Fiat Coupé και Barchetta.

Συγκεκριμένα, τα γνήσια ανταλλακτικά αφορούν 10 μονάδες ελέγχου του κινητήρα καθώς και 21 μέρη του αμαξώματος, από προφυλακτήρες έως φτερά και πόρτες, μέχρι καπό και πίσω πόρτες.

Advertisement
Advertisement

Στην περίπτωση της Delta, τα μεταλλικά πάνελ παράγονται χρησιμοποιώντας ένα νέο καλούπι που βελτιστοποιήθηκε με τις σαρώσεις υψηλής ακρίβειας προκειμένου να ανταποκριθεί στην ιστορική συλλογή Heritage της εταιρείας.

Τα εξαρτήματα κατασκευάζονται από χάλυβα χαμηλής περιεκτικότητας σε άνθρακα, το ίδιο κράμα που χρησιμοποιήθηκε στα original ανταλλακτικά, αν και με βελτιωμένο γαλβανισμό για λόγους που μπορεί να είναι προφανείς σε όσους είναι εξοικειωμένοι με τα στερεότυπα των Lancia.

Advertisement

Το “Heritage Parts” αποτελεί συνεργασία μεταξύ της Mopar (του ομίλου Chrysler αφιερωμένη στην υποστήριξη ανταλλακτικών) και των υπόλοιπων ιταλικών εταιριών της FCA που ανήκουν τώρα στην ομπρέλα της Stellantis.

Με αυτό τον τρόπο θυμούνται οι παλαιότεροι και μαθαίνουν οι νεότεροι την πλούσια κληρονομιά που διαθέτουν οι θρυλικές ιταλικές μάρκες που εντάσσονται πλέον στον όμιλο της Stellantis.

Advertisement

Η συγκεκριμένη συνεργασία ξεκίνησε για πρώτη φορά να προσφέρει αξιόπιστα ανταλλακτικά για την θρυλική Delta HF Integrale Evo το 2019.

Δυστυχώς, τα πολυπόθητα ανταλλακτικά είναι διαθέσιμα μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα, ωστόσο, μπορούν να παραγγελθούν έγκαιρα μέσω των καταστημάτων της Mopar.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η σύγχρονη Lancia Delta S4 που όλοι θα θέλαμε
Αφιέρωμα After Sales – FCA-MOPAR
Stellantis: “Περίοδος χάριτος” για κάθε εταιρεία