Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αφιέρωμα After Sales – FCA-MOPAR

Ελλάδα 14:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αφιέρωμα After Sales – FCA-MOPAR

ΝΕΑ

Αφιέρωμα After Sales – FCA-MOPAR

ΝΕΑ

Η MOPAR, επίσημη μάρκα υπηρεσιών after sales των Fiat, Abarth, Alfa Romeo, Lancia, Jeep και Fiat Professional, εστιάζει στην παροχή υπηρεσιών και προϊόντων που σαν στόχο έχουν την πιο άνετη, ασφαλή και αποδοτική χρήση των αυτοκινήτων από το κοινό.

Advertisement
Advertisement

Μόνο οι αναγνωρισμένοι τεχνικοί της είναι σε θέση να σας το επιστρέψουν μετά από μία επέμβαση συντήρησης όπως το αγοράσατε με τα ίδια πρότυπα ποιότητας με αυτά που είχε την ημέρα που βγήκε από το εργοστάσιο. Τα γνήσια ανταλλακτικά έχουν σχεδιαστεί να εξασφαλίζουν σε εσάς και στο αυτοκίνητό σας τη μέγιστη αξιοπιστία, άνεση και απόδοση.

Για ποιους λόγους πρέπει να εμπιστεύεσαι μόνο τα επίσημα δίκτυα
Τα σύγχρονα αυτοκίνητα έχουν υψηλό περιεχόμενο ηλεκτρονικών συστημάτων που απαιτούν ειδικό εξοπλισμό για τη σωστή διάγνωση αλλά επίσης και ειδικά εργαλεία που εξασφαλίζουν ότι η επισκευή ή αντικατάσταση θα γίνει ακριβώς όπως ορίζει ο κατασκευαστής. Στο Επίσημο Δίκτυο της FCA το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και ο εξοπλισμός με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας εγγυώνται την άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Advertisement
Advertisement

Ποιες εγγυήσεις δίνονται: 2ετής εγγύηση σε ανταλλακτικά και εργασία
Η MOPAR παρέχει στους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων της δωρεάν προγράμματα εποχιακών ελέγχων 3 φορές το χρόνο (Χειμερινός , Ανοιξιάτικος και Καλοκαιρινός έλεγχος ) ώστε να είναι πάντοτε σίγουροι για την κατάσταση του οχήματός τους και να προλαμβάνουν τυχόν βλάβες.

Advertisement

Επιπρόσθετα με κάθε σέρβις στο Επίσημο Δίκτυο της FCA, η MOPAR προσφέρει δωρεάν 12μηνη κάλυψη οδικής & ταξιδιωτικής βοήθειας με το πρόγραμμα FreeToGo που καλύπτει τον οδηγό ακόμα και σε περίπτωση έλλειψης καυσίμου, σκασμένου ελαστικού ή χαμένων κλειδιών ενώ φροντίζει για τον επαναπατρισμό στην έδρα τόσο του αυτοκινήτου όσο και των επιβατών.

Advertisement

Ειδικά για αυτοκίνητα άνω της 4ετιας η MOPAR προσφέρει τη σειρά ανταλλακτικών ESSENTIAL PARTS, ώστε να εξασφαλίσει την μέγιστη ποιότητα και αξιοπιστία σε πραγματικά συμφέρουσες τιμές. Τα ανταλλακτικά της σειράς ESSENTIAL PARTS έχουν την ίδια εγγύηση και προσφέρουν μια πιο οικονομική λύση στη συντήρηση (φίλτρα , ιμάντες)  και στα υλικά φθοράς (τακάκια – δίσκοι φρένων, υαλοκαθαριστήρες , μπαταρίες).

Τι μέτρα προστασίας λαμβάνει η εταιρεία για τον COVID-19
Κατά τη διάρκεια του lockdown (1η φάση) η MOPAR συνέχισε την υποστήριξη του επίσημου δικτύου των μαρκών του ομίλου παρέχοντας σε σταθερή βάση ανταλλακτικά και τεχνική υποστήριξη με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών. Παράλληλα διασφαλίστηκε η εγγύηση όλων των αυτοκινήτων μέσω της σχετικής επέκτασης που ενεργοποιήθηκε.

Με την απελευθέρωση των μετακινήσεων (2η φάση), η MOPAR, σε συνεργασία με το επίσημο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών ανέπτυξε ένα πλήρες πλάνο ενεργειών ώστε να συνεχιστεί η λειτουργία των σημείων εξυπηρέτησης με μέγιστη ασφάλεια για τους πελάτες και το προσωπικό. Στο επίσημο δίκτυο συνεργείων της Fiat Chrysler Automobiles εφαρμόζονται όλες οι απαραίτητες προδιαγραφές ασφαλείας στην παραλαβή και παράδοση των αυτοκινήτων αλλά και στους χώρους αναμονής και εργασίας. Για να αποφευχθεί η εξάπλωση μικροβίων και βακτηρίων, η MOPAR προσφέρει συγκεκριμένα προϊόντα για την απολύμανση των επιφανειών που διατρέχουν συγκριτικά μεγαλύτερο κίνδυνο, όπως τα καθίσματα, το τιμόνι, τα ταπέτα και ο επιλογέας ταχυτήτων.

Advertisement

Σήμερα για την αντιμετώπιση των νέων συνθηκών υγιεινής που έχουν προκύψει, η MOPAR προσφέρει το πακέτο D-Fence , ώστε να εξασφαλίσει τη βέλτιστη ποιότητα αέρα εντός της καμπίνας επιβατών σε 3 στάδια:

– Το πρώτο στάδιο της διαδικασίας καθαρισμού του αέρα γίνεται μέσω του ειδικού φίλτρου καμπίνας υψηλής απόδοσης από τη σειρά PRIME το οποίο απομακρύνει σωματίδια και αλλεργιογόνους παράγοντες σε ποσοστό 100%. Παράλληλα το φίλτρο εξουδετερώνει τη δημιουργία μούχλας και βακτηριδίων. Το φίλτρο τοποθετείται μεταξύ της καμπίνας και της εισαγωγής αέρα και φιλτράρει τόσο τον εξωτερικό αέρα που περνά από τους αεραγωγούς, όσο και τον αέρα που περνά μέσω του συστήματος κλιματισμού.

mopar-airfilter-a1000x612

– Στο δεύτερο στάδιο του συστήματος D-Fence, ένας ειδικός καθαριστής με φίλτρο HEPA (high-efficiency particulate air) φιλτράρει τον αέρα που βρίσκεται μέσα στην καμπίνα καθαρίζοντας σε συνεχή βάση την ατμόσφαιρα από τα τοξικά αέρια της εξάτμισης και τον καπνό του τσιγάρου αλλά και εξουδετερώνοντας τα αερομεταφερόμενα βακτήρια. Η συσκευή έχει συμπαγείς διαστάσεις, τοποθετείται και αφαιρείται εύκολα, ενώ μπορεί να λειτουργεί με το αυτοκίνητο σε στάση (π.χ. πριν την είσοδο τον επιβατών) ή και εν κινήσει (π.χ. για τον καθαρισμό της ατμόσφαιρας σε κάποιο ταξίδι).

– Το τρίτο και τελικό στάδιο καθαρισμού που προσφέρει το D-Fence, πραγματοποιείται μέσω μιας προηγμένης συσκευής εκπομπής ακτινοβολίας UV, η οποία καταστρέφει σε ποσοστό 99% τα βακτήρια που πιθανά βρίσκονται στις επιφάνειες του αυτοκινήτου όπως π.χ. το τιμόνι, τα καθίσματα, κτλ. Η συσκευή είναι ιδιαίτερα συμπαγής και πραγματοποιεί τον καθαρισμό μέσα σε ένα διάστημα 5-10 λεπτών ενώ το αυτοκίνητο βρίσκεται σε στάση. Κατά τη διαδικασία καθαρισμού η συσκευή διαχέει στην καμπίνα ακτινοβολία UVC η οποία απολυμαίνει τις επιφάνειες χωρίς να τους προκαλεί καμία φθορά, ή να αφήνει κάποια οσμή. Η τοποθέτηση και αυτής τη συσκευής είναι εξαιρετικά απλή και μπορεί να χρησιμοποιείται από το χρήστη όσο συχνά επιθυμεί.

mopar-logo-a1000x765