Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σοκάρει η τιμή της κορυφαίας Mercedes S-Class

Ελλάδα 13:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σοκάρει η τιμή της κορυφαίας Mercedes S-Class

ΝΕΑ

Σοκάρει η τιμή της κορυφαίας Mercedes S-Class

ΝΕΑ

Ακόμα και για τους Γερμανούς το κόστος μιας Mercedes-AMG S63 E Performance είναι υπερβολικό. Πόσο μάλλον στην Ελλάδα… 

Advertisement
Advertisement

Οι τιμές των αυτοκινήτων έχουν πάρει την ανηφόρα σε όλο τον κόσμο, ιδίως στα ακριβά μοντέλα. Κάτι που έρχεται να επιβεβαιώσει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο η κορυφαία Mercedes S Class.

Η ναυαρχίδα του πιο εμβληματικού πολυτελούς μοντέλου της ευρωπαϊκής αυτοκινητοβιομηχανίας ονομάζεται Mercedes-AMG S63 E Performance.

Πρόκειται για ένα κτήνος ισχύος, καθώς χάρη στο plug-in υβριδικό σύστημα με τον V8 της εταιρίας, φθάνει να αποδίδει 802 ίππους και 1.430 Nm ροπής.

Advertisement
Advertisement

Η ισχύς αυτή είναι τριπλάσια από αυτή της “βασικής” S350d. Όμως και η τιμή της είναι αντίστοιχα φουσκωμένη καθώς στη χώρα μας , η ακραία αυτή S-Class κοστίζει 263.550 ευρώ.

Με τα λεφτά αυτά αγοράζεις μία ασύλληπτη λιμουζίνα, που κάνει το 0-100 χλμ/ώρα σε μόλις 3,3 δευτερόλεπτα, ενώ έχει και ηλεκτρική αυτονομία μέχρι 53 χιλιόμετρα.

Advertisement

Η τιμή αυτή δεν περιλαμβάνει όλα τα εξτρά που θα μπορούσε να προσθέσει κανείς. Και συνήθως όσοι αγοράζουν τέτοια αυτοκίνητα προτιμούν να τα πάρουν με όσο πιο πλούσιο εξοπλισμό.

Έτσι εύκολα φθάνει στις 300.000 ευρώ, με έξτρα ζάντες αλουμινίου 21 ιντσών, αεροδυναμικό πακέτο AMG από carbon, κεραμικά φρένα και το έξτρα πακέτο AMG Driver’s Package που της επιτρέπει να φθάνει τα 290 χλμ/ώρα.

Advertisement

Πάντως αν θέλετε περισσότερη πολυτέλεια και λιγότερους ίππους μιας λείπει το ηλεκτρικό μοτέρ υπάρχει και η Maybach S 680 4MATIC, που ξεκινά από τις 338.300 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Mercedes S-Class… χοροπηδάει (+video)
Αυτή είναι η πιο ισχυρή Mercedes S-Class της ιστορίας
Eπανάσταση: Η Mercedes S-Class κατεβαίνει στα 2.000 κυβικά!