Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Mercedes S-Class… χοροπηδάει (+video)

Ελλάδα 2:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Mercedes S-Class… χοροπηδάει (+video)

ΝΕΑ

Η Mercedes S-Class… χοροπηδάει (+video)

ΝΕΑ

Η Mercedes-Benz S-Class διαθέτει σύστημα ανάρτησης αλά Pimp My Ride.

Advertisement
Advertisement

Κάποιοι θα θυμάστε πριν από μερικά χρόνια όταν η Mercedes-Benz είχε τοποθετήσει το σύστημα ανάρτησης E-Active Body Control στην GLE. Εκείνο το σύστημα είχε στόχο να ανασηκώνει το αυτοκίνητο σε κάθε τροχό όταν εκείνο βρίσκεται σε δύσκολο τερέν και δεν μπορεί να κινηθεί.

Το σύστημα πλέον δεν βρίσκεται πλέον στο GLE, ωστόσο όπως η ίδια η Mercedes-Benz διέρρευσε, το σύστημα ανάρτησης E-Active Body Control μπορεί να το συναντήσει κανείς στην S-Class!

Advertisement
Advertisement

Ο Tobias Just, επικεφαλής επικοινωνίας της Mercedes-Benz, σε ένα βίντεο που ανέβασε στην πλατφόρμα LinkedIn, εμφανίζεται μια S-Class να… χοροπηδάει σαν φτιαγμένο αυτοκίνητο από το Pimp my Ride. Το ενδιαφέρον στο βίντεο είναι ότι το αυτοκίνητο μπορεί να ανασηκώσει τον κάθε τροχό ξεχωριστά, κάτι που κανονικά δεν υπήρχε στη λειτουργία του συστήματος στην GLE.

Μπορεί το θέαμα να είναι διασκεδαστικό να το βλέπεις, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα πολύ χρήσιμο σύστημα ασφάλειας. Η Mercedes-Benz είχε εξελίξει το E-Active Body Control προκειμένου σε περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης οι αναρτήσεις να ανασηκώνουν το αυτοκίνητο για να απορροφηθεί καλύτερα η δύναμη της πρόσκρουσης, στο πιο ισχυρό σημείο του οχήματος που είναι το πάτωμα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Με Webex η νέα Mercedes-Benz E-Class
Πληρωμές με δαχτυλικό αποτύπωμα από τη Mercedes-Benz
Δεν θα πιστεύεις πόσο κοστίζει αυτή η custom Mercedes G 550