Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

PSA και FCA παρουσίασαν το λογότυπο Stellantis

Ελλάδα 11:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

PSA και FCA παρουσίασαν το λογότυπο Stellantis

ΝΕΑ

PSA και FCA παρουσίασαν το λογότυπο Stellantis

ΝΕΑ

Οι δύο όμιλοι ανακοίνωσαν ότι η συγχώνευση θα ολοκληρωθεί στο πρώτο τρίμηνο του 2021.

Advertisement
Advertisement

Η Fiat Chrysler Automobiles και το PSA Group αποκάλυψαν το λογότυπο της νέας εταιρείας που θα προκύψει από την συγχώνευση Stellantis, του νέου ομίλου που θα προκύψει από τη συγχώνευση των δύο εταιριών.

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες συμφώνησαν τον Δεκέμβριο να συγχωνευτούν δημιουργώντας την 4η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία παγκοσμίως αξίας 38 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ενώνοντας τις μάρκες Fiat, Jeep, Dodge, Ram και Maserati με τις Peugeot, Opel, Citroen και DS.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με την κοινή ανακοίνωση των δύο εταιριών το λογότυπο συμβολίζει την πλούσια κληρονομιά των ιδρυτικών εταιρειών της Stellantis και τις μοναδικές συνδυασμένες δυνάμεις του χαρτοφυλακίου του νέου ομίλου με 14 μάρκες αυτοκινήτων, καθώς και την ποικιλομορφία των επαγγελματικών υποβάθρων των υπαλλήλων της που εργάζονται σε όλες τις περιοχές του κόσμου.

Η ετυμολογία της λέξης Stellantis προέρχεται από το λατινικό ρήμα “stello”, που σημαίνει “φωτίζει με αστέρια”, και -σύμφωνα με τις εταιρίες- αντλεί έμπνευση από τη νέα και φιλόδοξη συγχώνευση των δύο ισχυρών πολιτισμών, που μαζί δημιουργούν έναν από τους νέους ηγέτες στην επόμενη εποχή της κινητικότητας, διατηρώντας ταυτόχρονα τις εξαιρετικές τους αξίες.

Τα ονόματα και τα λογότυπα των επώνυμων εμπορικών σημάτων του ομίλου θα παραμείνουν αμετάβλητα μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Advertisement

Η συγχώνευση της FCA και της PSA αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2021.

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

Lockdown: Θέμα τα Τέλη Κυκλοφορίας…

Lockdown: Πως μπορείτε να πάτε σε έκθεση ΙΧ και συνεργείο

Αυτά είναι τα δικαιώματα των ντελιβεράδων!

Advertisement