Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πρώτες εικόνες του νέου Kia Sportage

Ελλάδα 4:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρώτες εικόνες του νέου Kia Sportage

ΝΕΑ

Πρώτες εικόνες του νέου Kia Sportage

ΝΕΑ

Η Kia έδωσε στη δημοσιότητα τρεις teaser εικόνες του ολοκαίνουργιου Sportage που φαίνεται πολύ ενδιαφέρον.

Advertisement
Advertisement

Η παρουσίαση της νέα γενιάς του παγκόσμιου best seller της Kia, του Sportage, έχει μπει κυριολεκτικά στην τελευταία ευθεία και έτσι η Κορεάτικη εταιρεία αποκάλυψε τρεις teaser εικόνες. Οι οποίες αποτελούν ένα πρώτο δείγμα μιας σχεδίασης που αναμένεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και προσαρμοσμένη στην Opposites United. Τη νέα γλώσσα design της Κορεάτικης εταιρείας.

Από όσα μπορούμε να διακρίνουμε το νέο Sportage θα έχει χαρακτηριστικά LED φώτα ημέρα που εκτείνονται προς τα φτερά, κάτι που ισχύει και για τα πίσω φώτα. Που θα είναι επίσης LED και με ιδιαίτερη σχεδίαση.

Advertisement
Advertisement

Η μάσκα θα αποτελεί την τελευταία εξέλιξη της γνωστής Tiger Nose της Kia, ενώ ήδη μπορεί να διακρίνει κανείς τους έντονους πίσω ώμους του αμαξώματος καθώς και ένα πίσω σπόιλερ οροφής.

Από την teaser εικόνα του εσωτερικού βλέπουμε πως θα κυριαρχεί μια μεγάλη, κυρτή οθόνη, η οποία παραπέμπει στην αντίστοιχη του ηλεκτρικού EV6 και θα ενσωματώνει κάτω από μια ενιαία γυάλινη επιφάνεια τόσο τον ψηφιακό πίνακα οργάνων όσο και την οθόνη του συστήματος infotainment.

Advertisement

Σε ότι αφορά το πλαίσιο και τα μηχανικά του μέρη του νέου Kia Sportage θα έχει πολλά κοινά με το επίσης καινούργιο Hyundai Tucson. Αυτό σημαίνει πως η βάση θα είναι τα 1.600 κυβικά, βενζίνης (150 και 180 ίπποι) και diesel (136 ίπποι), με ήπια υβριδική υποβοήθηση 48V, θα υπάρχουν και τετρακίνητες εκδόσεις καθώς και η πλήρως υβριδική (230 ίπποι) και στην πορεία και η plug-in υβριδική (265 ίπποι).

Το καινούργιο Kia Sportage θα παρουσιαστεί επίσημα στη Κορέα τον Ιούλιο -η επόμενη διαδικτυακή του αποκάλυψη θα είναι στις 8 Ιουνίου- ενώ το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει η πρεμιέρα, για πρώτη φορά στην ιστορία του μοντέλου, της έκδοσής του που προορίζεται αποκλειστικά για την Ευρώπη.

Advertisement

Στην Ελλάδα θα είναι προς τα τέλη του έτους ή στις αρχές του επομένου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έρχεται το νέο Kia Sportage (+video)
Δοκιμή: Kia Sportage 1.6D 48V Hybrid GT-Line
Αυτό είναι το EV6, το ηλεκτρικό Kia της νέας γενιάς