Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Πρώιμη αποκάλυψη για το Lexus RZ 450e

Ελλάδα 19:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρώιμη αποκάλυψη για το Lexus RZ 450e

Mobility

Πρώιμη αποκάλυψη για το Lexus RZ 450e

Mobility

Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Lexus, είναι προ των πυλών της παρουσίασης αλλά οι πρώτες φωτογραφίες από μια τηλεοπτική εκπομπή, έχουν ήδη διαρρεύσει.

Advertisement
Advertisement

Για τις 20 Απριλίου είναι προγραμματισμένα τα επίσημα αποκαλυπτήρια του πρώτου αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου της Lexus.

Το RZ 450e το βλέπουμε σε ορισμένες φωτογραφίες που έχουν ληφθεί από τηλεοπτική εκπομπή που προβλήθηκε στο κανάλι Discovery σχετικά πρόσφατα. Στο rzforums.com προκλήθηκε κύμα ενθουσιασμού για τη συγκεκριμένη «αποκάλυψη» που δεν έγινε εν κρυπτώ αλλά σε κάθε περίπτωση μοιάζει σαν να έγινε «κατά λάθος». Σε αντίθεση με τα ομογάλακτα Toyota bZ4X και SubaruSolterra, τα οποία προφανώς χρησιμοποιούν και την ίδια πλατφόρμα (e-TNGA), το RZ διατηρεί τα προστατευτικά μαύρα τόξα και τις αντίστοιχες επενδύσεις στους προφυλακτήρες.

Η μαύρη μάσκα εκτείνεται μέχρι το καπό και στην οροφή διακρίνουμε από τις φωτογραφίες πως το μοντέλο έχει πάει στη λογική της διχρωμίας για το αμάξωμα. Η αλήθεια είναι πως σε σχέση με το πρωτότυπο, το RZ 450e μοιάζει να έχει περισσότερο ενδιαφέρον χάρη σε αυτή και μόνο τη χρωματική ιδιαιτερότητα. Παραμένει φουτουριστικό και με τις ακμές στη σχεδίασή του προσδιορίζουν τη γενικότερη αισθητική του αλλά και πάλι, είναι πολύ συνεπές σε αυτό που η Lexus θέλει να διατηρήσει ως family look στα μοντέλα της.

Advertisement
Advertisement

Το Toyota bZ4X, προσφέρει εκτιμώμενη αυτονομία έως και 406 χιλιόμετρα με τη μπαταρία των 71,4 kWh και 367 χιλιόμετρα στην έκδοση με τον διπλό κινητήρα που έχει μπαταρία 72,8 kWh, οπότε θα πρέπει ανάλογα νούμερα να περιμένουμε να ανακοινωθούν και για το μοντέλο της Lexus. Θυμίζουμε πως για την –ψηφιακή- παρουσίαση του μοντέλου, η Lexus έχει δημιουργήσει ειδικό site.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πως σας φαίνεται το φουτουριστικό τιμόνι του νέου Lexus RZ 450e;
Αποκαλύφθηκε το νέο Lexus LC Hokkaido Edition
Αυτό είναι το Hispano Suiza Maguari με τους 1.200 ίππους

 

Advertisement