Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αποκαλύφθηκε το νέο Lexus LC Hokkaido Edition

Ελλάδα 2:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκαλύφθηκε το νέο Lexus LC Hokkaido Edition

ΝΕΑ

Αποκαλύφθηκε το νέο Lexus LC Hokkaido Edition

ΝΕΑ

Η Lexus αποκάλυψε μια ειδική έκδοση του LC, το οποίο ονομάζεται Hokkaido και θα διατεθεί στη Γηραιά Ήπειρο.

Advertisement
Advertisement

Το περιορισμένης έκδοσης Lexus LC φέρει ειδικές αισθητικές πινελιές εμπνευσμένες από το νησί Hokkaido, που είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς και ακριβούς προορισμούς στην Ιαπωνία. Είναι γνωστό από τα ηφαίστεια, τα γραφικά βουνά και τους όμορφους δρόμους.

Το νησί Hokkaido δεν επιλέχτηκε τυχαία, μιας και αποτελεί το “σπίτι” της Lexus Shibetsu, η βάση των σπορ μοντέλων όπως είναι το LFA και το LC.

Η ειδική έκδοση Lexus LC Hokkaido είναι διαθέσιμη τόσο σε coupe όσο και σε convertible αμάξωμα, ενώ εμφανισιακά ξεχωρίζει σε σχέση με την απλή βερσιόν από τις ζάντες αλουμινίου 21 ιντσών, τη μαύρη μάσκα, που συνδυάζει και χρώμιο. Προσφέρεται αποκλειστικά σε κόκκινο, γκρι (σκούρο και ανοιχτό) και λευκό χρώμα, ενώ στην “ανοιχτή” έκδοση η μαλακή οροφή έρχεται είτε σε μαύρη είτε σε κόκκινη απόχρωση.

Advertisement
Advertisement

Στο εσωτερικό, το ξεχωριστό LC ντύνεται με υψηλής ποιότητας δέρμα και έχει έντονη τη διχρωμία (μαύρο-κόκκινο). Φυσικά αυτός ο συνδυασμός χρωμάτων προέρχεται από τα ηφαίστεια του νησιού. Κάτω από το καπό, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στον υβριδικό V6 κινητήρα και τον ατμοσφαιρικό V8. Στην πρώτη περίπτωση, η έκδοση LC 500h εφοδιάζεται με τον 3.5 V6, ο οποίος συνδυάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες και η συνδυαστική τους απόδοση αγγίζει τους 359 ίππους και 500 Nm ροπής. Το ισχυρό LC 500 κρύβει τον γνώριμο 5λιτρο V8 κάτω από το καπό του απόδοσης 477 PS και 540 Nm ροπής.

Η παραγωγή της ειδικής έκδοσης του μοντέλου περιορίζεται στα 80 αντίτυπα (40 coupe και 40 convertible) και οι πωλήσεις στην Ευρώπη θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέα Lexus LC 500 Convertible με 477 PS
Δίαιτα και αναβαθμίσεις για το Lexus LC
Πως σας φαίνεται για περιπολικό το Lexus LC 500;

 

Advertisement