Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτό είναι το Hispano Suiza Maguari με τους 1.200 ίππους

Ελλάδα 7:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό είναι το Hispano Suiza Maguari με τους 1.200 ίππους

ΝΕΑ

Αυτό είναι το Hispano Suiza Maguari με τους 1.200 ίππους

ΝΕΑ

Η Hispano Suiza από την Ελβετία, έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες του νέου της μοντέλου Maguari HS1 GTC που θα εφοδιάζεται με έναν twin-turbo V10 με απόδοση 1.200 ίππων.

Advertisement
Advertisement

Η Hispano Suiza Automobilmanufaktur AG με έδρα την Ελβετία, παρουσίασε την έκδοση παραγωγής του Maguari HS1 GTC με ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες.

Σύμφωνα με υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρείας, μέσα από το διοικητικό συμβούλιο, η παραγωγή του αυτοκινήτου που βλέπουμε στις φωτογραφίες, θα ξεκινήσει τον Απρίλιο. Είναι το Maguary HS1 GTC και τα πρώτα αυτοκίνητα θα παρουσιαστούν έτοιμα προς πώληση μέσα στο τελευταίο τρίμηνο του έτους που διανύουμε. Αυτά θα βοηθήσουν στην προβολή του νέου μοντέλου, καθώς αναμένεται να δώσουν το παρόν σε μεγάλα events που προσελκύουν πολύ κόσμο.

Advertisement
Advertisement

Μιλάμε για εκδηλώσεις όπως είναι το Goodwood Festival of Speed στην Αγγλία, όπου το νέο μοντέλο της Hispano Suiza θα παρουσιαστεί προκειμένου να προκαλέσει το ενδιαφέρον υποψηφίων αγοραστών. Σε αυτούς τα πρώτα αυτοκίνητα είναι προγραμματισμένα να φτάσουν μέσα στο πρώτο τρίμηνο του επόμενου έτους. Το Hispano Suiza Maguari HS1 GTC παρουσιάστηκε για πρώτη φορά σε πρωτότυπη μορφή το 2019.

Όπως μπορούμε να δούμε και από τις επίσημες –ψηφιακά επεξεργασμένες- εικόνες, το Maguary HS1 GTC έχει ελαφρώς εξελιχθεί ως προς την εξωτερική του εμφάνιση. Οι αλλαγές περιλαμβάνουν τις διαφορετικές εισαγωγές στον μπροστινό προφυλακτήρα, το έμβλημα στο αιχμηρό ρύγχος, το μεγαλύτερο splitter στο πίσω μέρος, τους μικρότερους καθρέφτες και τις ορθογώνιες απολήξεις της εξάτμισης. Το μοντέλο διατηρεί τις τεράστιες σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου με το κεντρικό μπουλόνι και τη διάμετρο των 22 ιντσών μπροστά και 23 ιντσών πίσω, με ελαστικά 285/35 μπροστά και 335/30 πίσω.

Advertisement

Το Maguary έχει μήκος 5.100 χιλιοστά, πλάτος 2.100 χιλ. και ύψος μόλις 1.250 χιλ., ενώ το βάρος του είναι 1.890 κιλά. Βασίζεται σε ένα πλαίσιο αλουμινίου και στο αμάξωμα γίνεται εκτενής χρήση ανθρακονήματος. Ο κεντρικά τοποθετημένος twin-turbo V10 με χωρητικότητα 5,5 λίτρων, αποδίδει 1.200 ίππους και 1.100 Nm ροπής- νούμερα υψηλότερα από αυτά που συνόδευαν την πρώτη εμφάνιση του πρωτότυπου το 2019. Η ισχύς εξακολουθεί να μεταδίδεται στους πίσω τροχούς μέσω ενός επτατάχυτου αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη.

Advertisement

Η ελβετική Hispano Suiza εκτιμά ότι το Maguari θα επιταχύνει από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 2,8 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα θα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 360 χλμ./ώρα (μια και το μοντέλο θα είναι ικανό να ξεπεράσει τα 400 χλμ./ώρα). Το Maguari HS1 GTC θα εφοδιάζεται με κεραμικά δισκόφρενα, των οποίων η διάμετρος θα είναι 17,3 ίντσες σε όλους τους τροχούς και οι δαγκάνες θα είναι εξαπίστονες.

Σύμφωνα με την πλέον πρόσφατη ενημέρωση, το Maguary HS1 GTC θα παραχθεί σε 300 μόνο αντίτυπα, σε διάστημα έξι ετών, με ετήσια παραγωγή 50 οχημάτων. Η Hispano Suiza Automobilmanufaktur AG σχεδιάζει να πουλήσει το supercar με κινητήρα V10 στις ΗΠΑ, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Ασία. Αξίζει να σημειώσουμε πως η Hispano Suiza Automobilmanufaktur AG δεν σχετίζεται με την εταιρεία που έχει έδρα την Ισπανία, η οποία αποκάλυψε τα πλήρως ηλεκτρικά Carmen και Carmen Boulogne.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οδηγούμε την Hispano Suiza Carmen
Hispano Suiza: Από το θρύλο στην πραγματικότητα
Πότε θα γίνει το επόμενο Goodwood FOS;