Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δώστα όλα και αγόρασε αυτή τη Lancia Delta Integrale (+vid)

Ελλάδα 22:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δώστα όλα και αγόρασε αυτή τη Lancia Delta Integrale (+vid)

ΝΕΑ

Δώστα όλα και αγόρασε αυτή τη Lancia Delta Integrale (+vid)

ΝΕΑ

Η Lancia Delta Integrale θεωρείται δικαίως ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα παραγωγής που κατασκευάστηκαν ποτέ, επομένως και μια ισχυρή μετοχή στον τομέα της μεταπώλησης.

Advertisement
Advertisement

Η συγκεκριμένη Delta Integrale είναι ένα σπάνιο μοντέλο, Martini 5 Evoluzione, με αριθμό 374 από μόλις 400 μονάδες που παράχθηκαν. Η Martini 5 βασίστηκε στη Delta Integrale Evo I και ήρθε στη ζωή με σκοπό τον εορτασμό της πέμπτης συνεχόμενης νίκης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι της Lancia.

Κάτω από το δέρμα υπάρχει ένας υπερτροφοδοτούμενος βενζινοκινητήρας DOHC 2.0 λίτρων 4κύλινδρος σε σειρά που εφοδιάζεται με νέο ιμάντα χρονισμού, ρουλεμάν, αντλία νερού, φλάντζα πολλαπλής εισαγωγής και άλλα σημαντικά που προστέθηκαν τον Απρίλιο του 2017. Το πλαίσιο της μπαταρίας , οι βάσεις του κινητήρα και το καπάκι του ψυγείου αντικαταστάθηκαν τον Δεκέμβριο του 2019 και το αυτοκίνητο έχει 21.000 χιλιόμετρα στο οδόμετρο.

Advertisement
Advertisement

Η σπάνια Delta Integrale αρχικά πωλήθηκε καινούργια στην Ιαπωνία πριν εισαχθεί στην Ισπανία και περάσει εκεί λίγο καιρό. Στη συνέχεια η χάρη της έφτασε στην άλλη όχθη του Ατλαντικού και συγκεκριμένα στις ΗΠΑ, πάντως φαίνεται να έχει διατηρηθεί σε πολύ καλά επίπεδα.
Διάφορες πικάντικες πινελιές διακρίνουν τη Martini 5 Evoluzione από άλλες δημοφιλείς εκδόσεις της φημισμένης Ιταλίδας, κυρίως βέβαια ξεχωρίζει από τη λωρίδα Martini και τη μαύρη ρυθμιζόμενη πίσω αεροτομή. Το αυτοκίνητο πατά σε λευκούς τροχούς 15 ιντσών με ελαστικά Michelin Pilot Sport 205/50 ενώ το εξωτερικό της βάφτηκε εκ νέου από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη.

Στο εσωτερικό, όλα φαίνονται σχεδόν ανέγγιχτα χάρη στα καθίσματα Recaro, διακοσμημένα με συνθετικό καστόρι με κόκκινα ριγέ ένθετα και φωτεινές κόκκινες ζώνες ασφαλείας. Υπάρχει επίσης μια αναμνηστική ταμπέλα που δηλώνει τη σπανιότητα και κοσμεί την κεντρική κονσόλα, ενώ τέλος, τα πατάκια αναγράφουν την επωνυμία Martini Racing.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

Η θηριώδης Lancia Delta Integrale Evo των 700 ίππων (video)

Ζήστε τον μύθο του WRC με μία Lancia Delta Integrale

Ηλεκτρική η Lancia Delta Integrale

Advertisement