Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ζήστε τον μύθο του WRC με μία Lancia Delta Integrale

Ελλάδα 21:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ζήστε τον μύθο του WRC με μία Lancia Delta Integrale

ΝΕΑ

Ζήστε τον μύθο του WRC με μία Lancia Delta Integrale

ΝΕΑ

Εάν είστε οπαδός αυτοκινήτων ράλλυ και των homologation special (των αυτοκινήτων παραγωγής από τα οποία προήλθαν τα αγωνιστικά), τότε κάντε και εσείς την προσφορά σας στο internet για αυτήν την Lancia Delta Integrale 16V του 1989.

Advertisement
Advertisement

 

Το αυτοκίνητο, που είδαμε σε δημοπρασία στο site «Bring A Trailer», αγοράστηκε στην Πολωνία και έφτασε στις Ηνωμένες Πολιτείες από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη του. Λίγο μετά την άφιξή της Lancia Delta Integrale 16V στις ΗΠΑ δέχτηκε κάποιες αλλαγές: Αυτοκόλλητα Martini Racing, αγωνιστικούς προβολείς, δερμάτινα καθίσματα Recaro (με το λογότυπο Martini Racing κεντημένο) και ταπετσαρίες στις πόρτες με θέμα Martini.

Advertisement
Advertisement

Αυτή η Integrale ίσως να μην είναι το επιθυμητό μοντέλο Evo II, αλλά δείχνει να είναι ίσως είναι ένα από τα καλύτερα Lancia στην Βόρεια Αμερική. Ως τώρα οι προσφορές για την δημοπρασία, ήταν μόλις στα 4600 ευρώ (5.100 δολάρια), αλλά ως το τέλος η τιμή θα ανέβει πέντε με δέκα φορές πάνω, αφού όλοι «χτυπούν» την τελευταία στιγμή πριν κλείσει η ηλεκτρονική δημοπρασία την επόμενη εβδομάδα.

Advertisement

Ο κινητήρας της Integrale είναι ο δίλιτρος των 205 ίππων, που συνδυάζεται με ένα μηχανικό κιβώτιο πέντε ταχυτήτων το οποίο στέλνει ισχύ του και στους τέσσερις τροχούς. Αν ανησυχείτε για την αξιοπιστία, σας ενημερώνουμε πως ο κινητήρας ανακατασκευάστηκε, τοποθετήθηκε βελτιωμένος συμπλέκτης και αλλάχθηκαν τα πίσω αμορτισέρ.

Το αυτοκίνητο έχει 100.000 χλμ. και ανήκει στο Classic Car Club Manhattan από το 2015, όπου το έχουν διατηρήσει πολύ καλά.

Advertisement